Dagens horoskop: Tirsdag 28. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag er det mye å fokusere på. Mye handler om å finne nye måter å utføre kjente oppgaver på. Det kan være at dere er færre folk på jobb denne sommeren, men at det fortsatt er nesten like mye å gjøre. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag lever du i nuet. Du tenker ikke frem eller tilbake, men prøver å være her og nå. Det blir en harmonisk dag som kretser rundt livets små gleder. Kvelden handler om å spise godt og henge med hyggelige mennesker.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å fokusere på jobben. Du har havnet midt i et drama som egentlig ikke har noe med deg å gjøre, men som du fortsatt er involvert i. På ettermiddagen prøver du å forene to sterke viljer.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne tirsdagen er du ganske fornøyd med å gjøre så lite som mulig. Hvis du har fri, nyter du å bare være, og hvis du jobber, tar du tempo helt ned. Kvelden kan by på noen fysiske utfordringer. Her er det viktig å være standhaftig.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne dagen har du vanskelig for å samle deg og fokusere på det du skal gjøre. Det er så mye spenning og forventning i horoskopet ditt at tankene dine flyr avsted. Du ser ut til å vente på en melding du bør få når som helst.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

På tirsdag vil du lett havne i diskusjon med ulike mennesker. Du blir lett provosert og du er ikke redd for å vise din misnøye. I løpet av denne dagen har du også sjansen til å prøve ut nye oppgaver.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du ser at det kan trenges en person som er flink til å formidle og heldigvis er det en av dine sterkeste egenskaper. Du vet hvordan du får folk til å føle seg sett og det gjør det lettere når du er i en forhandlingsposisjon. Ellers en rolig dag.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du har en evne til å havne i rare situasjoner, både privat og på jobb. Det er som om du trekkes mot drama akkurat nå. Ingenting er verre enn at du kan løse opp i det, men det blir litt kjipt. Kvelden handler om å ha en positiv holdning.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har så vanskelig for å si nei til en person som utnytter din svakhet. Du er et følelsesmenneske og handlingene dine styres ofte av følelsene dine, noe som viser seg i dag. På ettermiddagen får du morsomme nyheter som har med jobben å gjøre.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du får sjansen til å teste kreftene dine mot noen som er virkelig gode. Du skjønner at selv om du ikke er helt der enda, så er du ganske nær og du trenger bare å jobbe på videre for å nå ditt mål. Dette vil være en positiv oppdagelse.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har noen spennende utfordringer denne dagen, men det ser ut til å handle mer om morsomme ting enn om ting som gjøres. Du oppdager nye ting og det får deg til å føle deg inspirert og nysgjerrig. Kvelden handler om å slappe av og ha det gøy.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dere samles i dag for å forberede noe til sommeren. Det kan være å overlate arbeid til en kollega eller å gjøre ferdig enkelte prosjekter før ferien. Det blir en ganske rolig og hyggelig dag. Kvelden byr på uteliv.

Powered by Labrador CMS