Dagens Horoskop: Tirsdag 28. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er inne i en periode hvor du har mye som foregår i hodet, og du får ikke alltid ideene dine fra tanke til praksis. Det du mangler er struktur på hvordan du gjør ting, og i hvilken rekkefølge du bør prioritere.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir roligere enn mandagen. Du har tid til å organisere deg, ikke bare på papiret, men også når det kommer til rengjøring og planlegging. Nå som du har en struktur, kan du slappe av og ha det gøy. På ettermiddagen kan det hende at du sjekker ut romjulssalget.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du fullt opp, både med vennene dine og med ulike aktiviteter. Det blir en dag som går i ett, noe som resulterer i en sliten Tvilling når kvelden kommer. Selv om det har vært en fantastisk dag blir det nesten litt for intenst.

Krepsen 21/6-22/7

På tirsdagen har du flere prosjekter du bør ta fatt på, men det er en risiko for at ingenting blir gjort. Det kan være at du føler deg litt sliten eller at du bare ikke har lyst. Selv om du vet at du vil få mer jobb senere, tar du fri denne dagen og gjør heller noe du ikke gjøre.

Løven 23/7-22/8

Det blir en god og positiv tirsdag som gir deg mye energi. Hvis du har muligheten er du gjerne utendørs denne dagen. Du har det best når du er aktiv ute i friluft. Kvelden handler om et løfte som du enten har gitt eller fått.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdagen prøver du å snakke med en kollega eller nabo om et ganske vanskelig tema. Dette problemet har pågått mellom dere i lang tid, og du føler at det er på tide å rense luften før det nye året begynner.

Vekten 23/9-22/10

Du har mange forskjellige prosjekter på gang denne tirsdagen. Mye handler om praktiske ting. Du føler deg bra når du kan jobbe med hendene og la tankene vandre fritt. Ettermiddagen dreier seg om en invitasjon til en fest du virkelig har lyst til å gå på, samtidig som du har sagt ja til noe annet – en delikat situasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

På tirsdagen har du mange ting du bør gjøre ferdig slik at du kan starte det nye året med blanke ark. Om du faktisk klarer å få alt ferdig avhenger av en balanse mellom tid og disiplin.

Skytten 22/11-21/12

Du sitter på informasjon som du gjerne vil dele med vennene dine. Det handler om en person eller leder som har oppført seg dårlig, og dette burde ikke gå ubemerket forbi. og hennes oppførsel bør tas hensyn til. I løpet av ettermiddagen dukker det opp flere spørsmål.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en rolig dag hvor du fokuserer på å sette deg mål, både på papiret og mentalt. Du forbereder også fredagen, spesielt hvis du planlegger en middag eller fest hjemme. Du vil at alt skal være prefekt.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne dagen har du egentlig ingenting å gjøre, så du hjelper en slektning med deres ulike prosjekter. Det blir en rolig dag som kan by på noen små overraskelser. Ettermiddagen passer perfekt for litt spontan shopping.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en bekymring i stjernetegnet din som du har vanskelig for å dempe. Det handler hovedsakelig om en person som ikke lytter eller takler kritikk slik som vedkommende burde. Du prøver å nå inn, men det er vanskelig. Her gjelder det å være ganske tøff, og ikke la denne personen slippe unna.

Powered by Labrador CMS