Dagens Horoskop: Tirsdag 27. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom tirsdagen tar du tak i ting som angår deg personlig, men også ting som angår en slektning. Du vet at personen vil gjøre alt på sin egen måte, men du prøver å hjelpe dem i smug. I løpet av ettermiddagen omgås du en meget spesiell person.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en nesten søvnig tirsdag. Om du jobber lar du det meste gå rutinevis mens tankene vandrer fritt. Om du har fri tilbringer du gjerne dagen utendørs med familien eller nære venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom tirsdagen prøver du å diktere vilkår for et vennskap, og det går ikke lenger. Det handler om at du vil forsikre deg om personens lojalitet, men når det kommer til vennskap er det viktig å stole på hverandre uten forsikringer. Våg å slippe personen inn i hjertet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om vennskap, om sommeren og om å bare være. Uansett om du arbeider eller har fri så fokuserer du mer på å nyte dagen enn på å får ting gjort. Det blir en dag full av latter og varme. På kvelden venter en overraskende nyhet.

Løven 23/7-22/8

Du liker ikke når andre dikterer hva du skal tenke og mene. I dag har en venn eller kollega en del meninger om hvordan du skal oppføre deg, og det gjør deg sint. Du mener at personen krysser en grense. Kvelden handler om nye bekjente og om å ha det morsomt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du nyter tirsdagen fullt ut. Det ser ut til å være mye fritid i tegnet ditt, eller et ekstremt rolig tempo i arbeidet ditt. I dag tar du en ting av gangen og du sliter deg ikke ut. Kvelden handler om humor og om å kjenne seg igjen.

Vekten 23/9-22/10

Det er noe provoserende i tegnet ditt som ikke pleier å være der. Det handler om at du vil utfordre og ta plass. Det er gode egenskaper, men spørsmålet er om det er til rett tid. Akkurat nå virker det som om det vil være bedre for deg å være fleksibel.

Skorpionen 23/10-21/11

Du leter etter en person med voldsom kunnskap innen et visst område. Det kan være for å få praktisk råd, som ekstra hjelp eller så handler det bare om at du vil skaffe deg selv mer kunnskap innen dette området. Uansett anledning så må du lete lenge for å finne det eller den du leter etter.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av tirsdagen tar du tak i et problem hjemme. Dette er noe du har utsatt lenge, men det er ikke rom for ytterligere forsinkelser. Kvelden handler om å gi og ta imot tips og råd.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tilbringer tid med en venn i dag og det tar deg tilbake til andre tider. Det blir en koselig tirsdag som kan inneholde alt fra shopping til matlaging. I løpet av dagen møter du en barndomsvenn, noe som blir interessant og gir innsikter om både deg selv og din venns liv.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom tirsdagen prøver du å være så effektiv som mulig på morgenen og før lunsj. Du vil ha tid til overs på ettermiddagen for eventuelle spontane aktiviteter. Det er viktig for deg å kombinere nytte og nytelse, og det gjør du i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du gruer deg til noe du burde gjøre, men samtidig vil du være litt snill med deg selv og ikke tvinge deg selv til å gjøre ting du ikke har lyst til. Det blir en delikat balansegang ettersom det også er en deadline som bør tas i betrakting.

Powered by Labrador CMS