Dagens Horoskop Tirsdag 26. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du unner deg litt ekstra av livets goder i dag. Være seg shopping, en reise eller en fornøyelse. Du liker å skjemme bort deg selv, spesielt når du har litt ekstra penger i lommeboka. Kvelden byr på en variasjon av herlige opplevelser. Det blir en bra tirsdag.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du det med ro og nyter livet. Du har ting å gjøre, men ikke mer enn at du kan fordele jobb utover dag og på den måten unngå å stresse. I dag gjør du gjerne noe impulsivt som et restaurantbesøk eller en after work.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å fundere over idag. Du har fått et fristende forslag, men det er ikke så enkelt at du bare kan takke ja eller nei. En rekke faktorer må veies for eller imot før du kan svare. Om du er ubesluttsom, kan du lufte dine ideer med en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen er det bra å være tydelig. Om du er vag i dine uttalelser kan det lett misforstås og tolkes feil. Krepser synes det er vanskelig å gå rett på sak og går gjerne litt rundt grøten før de letter sitt hjerte.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra innledning på denne tirsdagen. Du har masse energi i tegnet ditt og du nyter å ta initiativ og lage planer. Selv om du ikke er så organisert som du tror du er, har du gode lederegenskaper og den siden kommer frem i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du går litt som katten rundt grøten. Du vil lufte et følsomt tema med sjefen din, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Det er ulikt jomfruen å være så usikker og tvile så mye innen du kommer fram til hva du vil ha sagt.

Vekten 23/9-22/10

Du er uvanlig bestemt idag, noe du liker å være. Det er sjeldent du får mulighet til å bestemme like mye som du gjør akkurat nå. Det er en frihet du både setter pris på og som du synes er tøft og fantastisk på en og samme tid. Kvelden blir sosial.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet det kommer til å bli rabalder når du skal lufte et visst tema i dag. Ettersom du er forberedt på det, har du også forberedt det du skal si. Dette er noe du virkelig vil og du tenker ikke gi deg innen du har fått igjennom dine ideer. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske hendelsesløs dag, noe du synes er skjønt. Du liker kontraster i hverdagen og den siste tiden har det virkelig vært mye for deg. Du har behov for å hvile og tenke over hva det er du vil med livet ditt. Akkurat nå står du ovenfor et stort valg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt nervøs i dag. Du skal treffe en person du ikke har sett på en stund og du vil at denne personen skal bli imponert over din utvikling den siste tiden. Idag møter du også på en person som du har en litt annerledes relasjon til. Det blir et litt pinlig møte.

Vannmannen 20/1-18/2

Vær ikke redd for å si hva du mener og tenker om ting. Du blir respektert av de rundt deg, så din mening teller helt klart. Noen ganger tror du ikke nok på deg selv. Kvelden handler om noen morsomme nyheter. Det du får høre er både uventet og hjertelig velkomment.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å erkjenne at du har gjort en feil, spesielt når det handler om noe du burde kunne ganske godt. Husk at alle kan gjøre feil, det handler bare om at tankene dine vandrer i vei, noe de gjør altfor ofte akkurat nå.

Powered by Labrador CMS