Dagens Horoskop: Tirsdag 25. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det mye å diskutere med en kollega eller et familiemedlem. Dere to virker ikke bli enige om noe så det er viktig at dere begge både kan gi og ta, om dette skal være bærekraftig diskusjon. Kvelden handler om en favoritthobby.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom og litt annerledes tirsdag. Du jobber veldig selvstendig denne dagen, og det trives du med. Du stresser ikke, du tar heller en ting om gangen og lar det ta sin tid. Ettermiddagen byr på informasjon og kunnskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar del i en kollegas hemmelighet, men du er ikke sikker på om du egentlig vil vite så mye om denne personen. Dere har aldri vært veldig nære hverandre, så nå som vedkommende deler så mye, bidrar det til en litt stiv stemning mellom dere.

Krepsen 21/6-22/7

Du lager dårlig stemning med et familiemedlem som du virkelig elsker. Det handler mest om ditt dårlige humør i kombinasjon med en fryktelig timing fra denne personen. Dessverre ber du ikke engang om unnskyldning når du skjønner hvor mye du såret dem. Du klamrer deg til en slags falsk stolthet.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du gjerne diskutere synspunktene dine med en kollega og venn. Du tror at hvis dere utveksler ideer så kan dere begge vinne på det. Din kollega er ikke like opptatt av å dele av sin kunnskap, og ser på deg som en større konkurrent enn omvendt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du forsiktig, spesielt når en leder vil at du skal dele sensitive emner. Du tenker at det kollegene dine har fortalt deg i fortrolighet, ikke er noe du skal dele videre. Sjefen din ser åpenbart etter noen som kan være deres ører og øyne, men du er feil person for jobben.

Vekten 23/9-22/10

Du ønsker å gjøre rett i dag, og det kan gå på bekostning av andres arbeid. Du streber etter at resultatet blir så godt som mulig, men det gjør også at du ubevisst avskjærer mange timer med hardt arbeid arbeid som kollegaen din har lagt ned. Du mener at jobben deres ikke er av høy nok kvalitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ønsker å sikre deg i en viss sammenheng, og du er forberedt både på å jobbe hardt og spisse albuene hvis det er det som skal til. Skorpionen kan være veldig følsom, men du kan også være steinhard og det er du i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du har en evne til å komme inn i diskusjoner og krangler med nesten alle rundt deg. Det handler dels om at du nylig har utviklet noen kontroversielle meninger og at du ikke skammer deg over å stå opp for dem.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har så mye å kjempe for akkurat nå, så ikke gi opp bare fordi visse ting slår tilbake. Finn frem den berømte staheten og vis at du er en fighter, spesielt nå når du vil bevise noe. I dag får du uventet ros fra en leder eller mentor, og det kan være startskuddet for en vellykket vår.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt lei av å være sammen med familien hele tiden. Det spiller ingen rolle om du bor lite eller i en stor villa. Når alle

er hjemme samtidig, det blir fortsatt folksomt og man begynner å gå hverandre på nervene. Det du trenger er en pause i løpet av dagen for å komme ut i frisk luft en stund.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noe lett over deg akkurat nå. Månen står i en god posisjon, noe som øker din sensitivitet, men bidrar også med humor, varme og mye positivitet. Akkurat nå nyter du livet i fulle drag.

Powered by Labrador CMS