Dagens horoskop: Tirsdag 24. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag har du noen ting du må bli ferdig med og du føler presset. Dessverre presterer Væren dårligere under stress, så risikoen er stor for at du ikke får gjort så mye som du hadde tenkt. Kvelden handler om en sport eller en hobby.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du opplever at det eneste du gjør er å mase på en slektning med at de burde være mer forsiktig. Det som er problemet med denne personen er at de ikke lytter til det du sier, selv om du har mer erfaring enn det de har.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er ingen mulighet til å trekke seg fra en avtale i dag. Enten det er et løfte til en venn eller en mer formell avtale, er det bare å akseptere at den gjelder. Det du kan gjøre er å utsette gjennomføringen av

denne avtalen slik at du får mer tid til å få det til å fungere.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har vanskelig for å tie om en hemmelighet selv om du vet at du ikke skal si noe. Denne typen av spennende nyheter er altfor deilig til å holde for seg selv. I dag kjemper du med dine moralske verdier.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du kan bli veldig irritert på folk som ikke hører på deg. Du vet at du burde prøve å ha mer tålmodighet, spesielt siden disse menneskene er yngre og mangler din erfaring. Tålmodighet går dessverre ikke alttid hånd i hånd med din personlighet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du usedvanlig trøtt og det vil ta tid før du kommer i gang. Det er for lite energi i horoskopet ditt i dag, og det er alt for mye å ta igjen. Det beste du kan gjøre er å svelge stoltheten og be om hjelp.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar en dag av gangen akkurat nå fordi det er den enkleste måten å leve på. Hvis du planlegger for langt frem begynner du å bekymre deg for ting du ikke kan påvirke. Ved å leve mer i nuet, minimerer du denne typen unødvendig stress.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du kan være ganske sarkastisk til tider uten å merke det selv. I dag er en slik dag hvor det kommer mye rart ut av munnen din og en kollega blir såret, men prøver å ikke vise det. Kvelden handler om det å gi og motta verdifulle råd.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne tirsdagen prøver du å sørge for at du har så mye tid som mulig. Du er kanskje ikke så effektiv som du ønsker å være, men det vil fortsatt være en god og produktiv dag. Kvelden handler om å se mennesker.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er litt av et hamsterhjul for deg akkurat nå. Du støter på den ene aktiviteten etter den andre, og du har

verken tid eller råd til å være sliten. Dessverre er du ganske rasende denne tirsdagen, og du må gjøre ditt

best å for å holde ut.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag har du mange ting du bør ta tak i, men stresset gjør at du egentlig ikke holder styr på hva som haster mest. Du må lage en liste over hva du skal prioritere og deretter holde deg til det. Vannmannen fungerer dessverre sjelden så rasjonelt.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du ser ikke noe annet valg enn å gjøre noe som strider mot dine etiske verdier. Det handler om at du har havnet i en posisjon som er så vanskelig at alle alternativer egentlig er lite fristende. Det du gjør er at du velger det som står nærmest dine etiske prinsipper.

Powered by Labrador CMS