Dagens Horoskop: Tirsdag 23. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du vet at du ikke kan nøle i dag, men du gjør det likevel. For deg er det så mye som står på spill og da blir det vanskeligere å ta sjansen. På ettermiddagen hører du skikkelig saftig sladder fra

en person du egentlig ikke er så nær.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ser ingen mulighet til å trekke deg fra noe du har lovet å være en del av. Til tross for din store tvil vil du oppdage at det du har begitt deg ut på er morsomt, annerledes og forfriskende på samme tid.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Denne dagen handler om å se ting fra et litt annet perspektiv. Hvis du ikke nøler, men kaster deg ut i de utfordringene du møter i dag, vil du prestere over forventningene. Du fungerer best når du går på følelser fremfor fornuft.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Hvis det finnes en mulighet, så blir du hjemme i dag. Det er lenge siden du har følt deg så umotivert og sløv som du gjør denne tirsdagen. I grunnen er det lenge siden du har hatt ferie. Du trenger noe morsomt som en kortere tur å se frem til.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen handler om å være rask, nøyaktig og fleksibel. To av tre er heller ikke et dårlig resultat, men du må finne ut hvordan du kan jobbe med å bli mer nøyaktig. Du liker best å jobbe med sjenerøse marginer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er noe veldig frekt med karakteren din akkurat nå. Du har en holdning som blir lagt merke til, både privat og på jobb. I det hele tatt er din nye selvtillit positiv, men noen ganger kan den være litt overdrevet, så tenk på hva du sier i dag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er et friskt pust på jobb akkurat nå. Dine ideer er unike og din positive holdning til det meste gjør at du hele tiden bidrar til å skape god stemning. For deg er det viktig å trives på jobben fordi det er der du tilbringer mesteparten av tiden din.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du skjønner at du må si ting litt tydeligere hvis budskapet skal nå frem. Du ønsker å pakke inn meningene dine litt slik at de blir mildere, men i dag merker du at det ikke gir den effekten du ønsker, snarere tvert imot.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er en person som tidvis kan bli ganske sint. Det er en risiko for at du irriterer en venn i dag fordi vedkommende er lei av dine, noen ganger helt uprovoserte, utbrudd. Ditt iboende sinne akkurat nå avhenger i stor grad av Mars plassering i forhold til tegnet ditt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdagen handler om å være presis og ha en god agenda som hjelper deg å lykkes. Det største problemet du har i dag er at du må jobbe i gruppe, og da kan du ikke kontrollere hvert trinn. Dette er både lærerikt og litt av et ork for deg. Kvelden byr på et hyggelig kompliment.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er en person som hele tiden sørger for å skape muligheter og sjanser, ikke bare for deg selv men for din familie eller noen av vennene dine. Det er nettopp denne typen omsorg som er så

verdsatt av dine kjære.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Hva du gjør og hvordan du presterer i dag, er nært knyttet til humøret ditt. Er du positiv og trøtt kan du utføre store gjerninger, men har du sovet lite og våknet på feil side bør du holde deg unna de mest kompliserte oppgavene.

Powered by Labrador CMS