Dagens horoskop: Tirsdag 23. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen forvandles du fra en god og glad kollega til et rasende monster. Noen kan ikke unngå å tråkke deg på tærne, og de gjør det uten å be om unnskyldning, som utløser utbruddet ditt. En sint vær er ingenting å tulle med, det blir dine kolleger klar over i dag.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt lettere enn mandagen. Du føler at du har bedre kontroll og når du har kontroll blir du mer avslappet og glad. Denne dagen handler om å bygge opp nye rutiner og få ting i orden igjen etter sommeren.

Tvillingene 21/5-6/20

En eldre slektning krangler med deg i dag, og du er ikke helt sikker på hvorfor vedkommende er så sint. Du prøver å få et svar, men svaret er ganske vagt. Det virker som om ting har samlet seg opp over tid og nå raser alt samtidig.

Krepsen 21/6-22/7

Du trekker deg unna et spill som involverer følelser, lidenskap og flørt. Som kreps satser du alltid alt du har når det kommer til denne typen relasjoner og akkurat nå føler du deg ikke sterk nok til å takle denne typen spill.

Løven 23/7-22/8

Du kan være litt skarp i dag. Det er som om alt går galt selv om du egentlig ikke kan si at noe har gått galt. Det er bare en generell følelse du har og det blekner utover dagen. Kvelden handler om morsomme og uventede nyheter.

Jomfruen 23/8-9/22

Du prøver å være straight med en kollega, men vedkommende synes det er vanskelig å være like straight tilbake. Det ligger ikke i vedkommendes natur å si hva de mener rett ut. Denne personen snakker heller om enn med de hen misliker. En sjef gir et hint om en endring denne høsten.

Vekten 23/9-22/10

Du er ærlig, men ikke for direkte. Du prøver å unngå å lyve gjennom å endre samtaleemne. Det er en strategi du ofte tyr til når du er i en ubehagelig situasjon. Kvelden handler om å gjøre noe du brenner for.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode hvor du føler deg litt lat og mangler energi. Det er sjelden skorpionen oppfattes som lat, men selv solen har sine flekker. I dag bør du lytte til kroppen din og hvile hvis du trenger det. Unn deg selv en deilig hjemmekveld og en date med tven.

Skytten 22/11-21/12

Det er forskjellige måter å håndtere mennesker som har en dårlig holdning, og det å bli sint hjelper sjelden. Her er det viktig å møte personen på deres nivå og å vise hvor skapet skal stå. Ikke vik unna bare fordi denne personen er fryktinngytende – det er du også.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av tirsdagen prøver du å lære så mye som mulig. Du er i et nytt miljø hvor du får muligheten til å utvikle deg og se nye ting. Du har lett for å lære, noe som betyr at dagen blir morsom og tiden flyr, spesielt når du får mye skryt. Kvelden blir rolig.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen handler om å sette sammen to og to og gjøre det til fire, men risikoen er stor for at det heller blir tre. Det er som om du ikke kan se de mest åpenbare løsningene på problemene dine, men heller kompliserer alt.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en nydelig glød i horoskopet ditt i dag, og mange ser det. Din sjarm og din smittende latter trekker nye mennesker til deg. Du blir også kjent med en person med en enorm karisma og en fantastisk integritet. Det blir en god tirsdag.

Powered by Labrador CMS