Dagens horoskop: Tirsdag 22. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har en herlig tirsdag foran deg, men vær oppmerksom slik at du ikke mister fokus på grunn av mangel på energi. Et jevnt inntak av små porsjoner ernæring er den beste måten å forhindre at du blir sliten. Kvelden blir overraskende og kreativ.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag vil du møte en person du ikke har sett på veldig lenge. Vedkommende er vanskelig å få en avtale med, men du er ikke den som gir opp. Når du har bestemt seg for én ting, blir det som regel slik. Kvelden handler om få orden på hverdagslige ting som mat og renhold.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har en evne til å bli sint over små ting i dag, og det hjelper ikke når en ung kollega eller slektning

provoserer deg. Du blir irritert på vedkommende, men det virker som du lar sinnet ditt gå over på en tredje, uskyldig part.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å følge sitt indre moralske kompass. Når det oppstår en situasjon rundt deg på jobben som oppleves upassende, bør du ta avstand fra det, uavhengig av hvem som er involvert. Kvelden handler om aktivitet.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå er du veldig sliten. Det spiller ingen rolle hvor mye du sover eller hva du spiser, du er fortsatt like sliten hele dagen. Det er en tidlig vårtrøtthet som har kommet inn i ditt horoskop og det eneste du kan gjøre er å holde ut, det er forbigående.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å informere på forhånd at du planlegger en endring. Noen mennesker i dine omgivelser

trenger tid til å akklimatisere seg til det nye, så derfor er det fint med en liten advarsel. Kvelden byr på mye latter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har så mye du ønsker å gjøre, men du har ikke tid til alt. Du må starte denne dagen med noe du hater å gjøre, nemlig å prioritere. Kvelden byr på et lysglimt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er ikke sen med å fortelle en kollega dine mistanker når du ser at en ansatt oppfører seg rart. Du har fulgt med på denne personen en stund, og det er ingenting med vedkommende du liker. Husk at du kan være litt subjektivt i din vurdering.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag prøver du å finne en måte å ta igjen, både det du forventes å gjøre og det du vil gjøre. Akkurat nå er tid det eneste du har lite av og noen ganger føler du at pliktene dine står i veien for alt som er gøy.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å ta det med ro og hvile. Mandagen var intens så du har ikke overskudd til noen utskeielser i dag. Du har kanskje sagt eller gjort noe i går som du egentlig ikke står for, og nå er det vanskelig å ta tilbake.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du trekker deg unna de fleste denne tirsdagen for å kunne være i fred og tenke. Noen ganger er det for mange meninger og det gjør at du ikke får noen god kontroll på dagen. Kvelden handler om vennskap, om god mat og om å ha det gøy.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har vanskelig for å høre på de gode rådene du får denne tirsdagen selv om du vet det ville vært bra å følge dem. På en eller annen måte blir du litt irritert når noen involverer seg i det du skal gjøre. Du vil bare bestemme selv.

Powered by Labrador CMS