Dagens Horoskop: Tirsdag 21. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om at du vil, og om du vil, så kan du. Det gjelder bare å tro på seg selv. Akkurat nå er ikke selvsikkerheten din på topp og det gjør at du kanskje står over en god mulighet, rett og slett fordi du er redd for å feile.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt stressende innledningsvis, men det blir også hyggelig. Du har et trivelig selskap som lyser opp hverdagen. I løpet av denne tirsdagen får du muligheten til å ta visse ting på jobb til et nytt nivå. Du liker å utvikle deg og du elsker å se at arbeidet ditt gir resultater.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom denne dagen er fakta veldig viktig. Det duger ikke med muligens eller cirka. Om du er usikker bør du dobbeltsjekke en ekstra gang for å være helt sikker. Du kommer til å få spørsmål fra sjefen din og da må du vise at du har full kontroll.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på utformingen av en viss oppgave, samtidig så vil du ikke vise denne mangelen på kunnskap. Dermed velger du å finne ut av det på egen hånd, noe som kommer til å ta mye lenger tid enn om du svelger stoltheten din og ber om hjelp. Det er ikke en svakhet å ikke kunne alt, problemet ligger i å skjule sin uvitenhet.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen gjør du det best om du får se over ulike løsninger og deretter komme med egne forslag. Om alt er bestemt på forhånd uten din involvering er det en sjanse for at du fort mister interessen og ikke gjør det like bra som du ville gjort om du hadde vært mer engasjert.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler mye om en balansegang og om diplomati. Dette er ikke to av dine sterkeste sider. Du pleier å velge en vei og holde deg til den, men i dag må du være litt mer fleksibel og følsom. Kvelden handler om nye inntrykk.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir mer kreativ og skapende, noe som passer deg godt. Du får rom til å tenke fritt og nyter av muligheten til å jobbe med noe spesielt. I løpet av dagen henter du både energi og informasjon fra en kollega som du ikke har sett på lenge.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt lei deg i dag og det pleier ikke å ende godt. Når skorpionen lider av tristhet skaper de ofte drama rundt seg. Du gjør det ikke med vilje, det er heller en ubevisst handling for å "røre litt i grøten," som du pleier å si.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir en annerledes dag ettersom den handler om å se nye muligheter, tenke kreativt og samtidig forsøke å finne en rød tråd. Du synes at det er både morsomt og slitsomt. Privat ser det ut til at du er i en konflikt med en nær venn eller partneren din. Nå burde du rense luften mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet at du har en del ting på gang i livet ditt, men du avtaler likevel flere aktiviteter. Det handler til dels om at det er det du har lyst til, men også om at du tror at det er bra for deg å ha denne typen sosiale kontakter. Ettermiddagen handler om å jobbe mot et langsiktig mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tror og ser for deg en del, men ingenting blir helt som du tenkte. Visjonene dine og virkeligheten stemmer ikke overens med hverandre. I løpet av dagen får du sjansen til å vise at du kan forandre på idéene dine slik at de passer bedre med virkeligheten.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen byr på en del utfordringer, men det er ikke noe du ikke kommer til å klare om du bare er forberedt. Det værste som kan skje er at stresset og forventingene tar overhånd. Kvelden handler om et råd som du bør ta til deg.

Powered by Labrador CMS