Dagens horoskop: Tirsdag 21. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er mye som skjer denne tirsdagen, og du må bare følge med i svingene. Problemet ditt akkurat nå er at du får for lite søvn og for lite mat til å kunne lade opp den energien du trenger. Sørg for å ta en solid lunsjpause i dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt stresset i dag, men det er fordi det er så mange forskjellige tråder du ønsker å binde sammen før helgen. Du har et sterkt kontrollbehov og det viser seg gjennom at du blir irritert når du ikke har helt kontroll. Ellers en fin dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er mye positiv energi i horoskopet ditt i dag. Du ønsker å lykkes, og da kan du gjøre det. Fordi du ikke ser begrensninger, men bare muligheter, vil du nå veldig langt med dine ambisjoner. Kvelden handler om å tørre å ta opp et sensitivt emne.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er i full gang denne tirsdagen. Delvis handler dette om at har du mye du vil gjøre ferdig, men også om at solen gir deg ekstra energi, og det hjelper deg til å fortsette. Kvelden handler om en reise.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du står med ett ben i nåtiden og ett i fremtiden. For deg handler ikke denne dagen bare om nåtiden, men også om hvor du skal. Du føler deg forvirret og det bidrar til at du kanskje ikke lytter så nøye når en kollega betror deg noe.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er et høyt tempo og en herlig energi i horoskopet ditt denne tirsdagen. Hvis du bare får våknet ordentlig om morgenen, er du klar for alle mulige utfordringer når som helst. Kvelden byr på variasjon og mye spennende aktiviteter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har vanskelig for å fokusere på jobben akkurat nå, fordi det er så mye annet som tiltrekker deg og tankene dine har en tendens til å vandre. En kollega opplever deg som distrahert og pirker på dette i dag. Kvelden blir noe ekstra.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du prøver å finne rutiner i en ganske turbulent hverdag. Det er ikke alltid så enkelt å holde tritt med endringene som skjer, både når det gjelder arbeidet ditt og til ditt privatliv. Noen ganger er det lettere å følge strømmen enn å kjempe imot.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du skylder en feil du gjør på noen andre. Ikke så hyggelig, men du er desperat etter å komme deg unna. Det handler mest om at du har gjort lignende feil før og at du ikke lærte av dem, noe du skammer deg over. Kvelden blir intens, men bra.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag vil du motta en veldig positiv melding som ikke bare kan resultere i en mer aktiv sommer, men gi deg ekstra penger. Det du trenger er en god plan for å binde sammen alle element som skal henge sammen den siste tiden.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du nøler lenge før du godtar en forespørsel fra sjefen din. Du vet at det vil bety at du er mye borte i det lange løp. Samtidig som det nye er spennende, skaper det også noen problemer i din nåværende hverdag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har så mange planer at noe må gå galt. Det er ikke mulig å ha så spredte visjoner som du har uten problemer. Prøv å strukturere dine ideer og hold deg til en bestemt retning i stedet for mange forskjellige alternativer.

Powered by Labrador CMS