Dagens Horoskop: Tirsdag 21. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å koordinere med flere personer slik at dere kan sette sammen en fornuftig presentasjon for en sjef, men det går ikke særlig bra. Alle kollegene dine er bare surrer rundt, og glemmer både hvor de skal være og hva de skal si.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir både rolig og stressende på samme tid. Du har mye å gjøre og tiden renner ut, samtidig som du har god kontroll og du stresser deg ikke opp over småting, men jobber heller metodisk. På ettermiddagen får du masse skryt fra en sjefs sjef.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trekker deg litt unna i dag fordi en kollega har skadet deg uten at å legge merke til det. Du vet at du er litt ekstra følsom akkurat nå, men du vet ikke hvordan du skal takle alle de sterke følelsene du har i deg. Prøv logikk, analyser om det du føler gir mening eller om du overreagerer.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt masete i dag og det farger av på det meste du gjør. Til tross for din sjarm og din strålende personlighet, irriterer du en kollega du jobber med fordi du ikke er så effektiv som du kunne vært. Du liker å forsvinne ned i detaljer, og du blir sittende fast i små ting.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du ha klarhet i et rykte du har hørt. Hvis dette stemmer, kan det endre mye for deg, men du er ekstremt usikker fordi denne typen rykter har florert en stund. Den beste måten å få vite sannheten på, er å gå til kilden.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en god og rimelig effektiv tirsdag hvor du får gjort mye parallelt, både ting som er nødvendige og ting du synes er gøy – men som absolutt ikke er nødvendig. I dag lar du kreativiteten flyte og du blir fornøyd med resultatet.

Vekten 23/9-22/10

Du ser ingen problemer, bare muligheter i dag. Ved å opprettholde en positiv holdning, lykkes du gjennom en lang dag med mye energi i behold. Kvelden har fokus på juleforberedelser og på hjemmekos.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du litt sint fordi du ikke får det du vil. Du visste at planene dine kunne bli nedstemt, men du hadde håpet til siste slutt at det fortsatt skulle gå veien. Du har god selvtillit, noe som gjør det ekstra vanskelig når det føles som om du har mislyktes med noe.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne tirsdagen tar du tak i noe som faktisk ligger utenfor arbeidsoppgavene dine. Det blir en god dag hvor du får gjort mye og hvor du også kan glede en kollega som får litt ekstra hjelp. Kvelden handler om intriger.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du uvanlig sliten, men du prøver å fokusere. Du har noe du gjerne vil presentere og du vil gjøre det bra. Som vanlig når Steinbukken bestemmer seg for noe, leverer du et utmerket resultat. Kvelden handler om å endelig kunne slappe av skikkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du utforsker ulike muligheter og du kommer frem til det som er best, både for deg og dine kollegaer. Ved å veie fordeler og ulemper nøye, vil du finne en mellomting som faktisk viser si være det beste alternativet. Kvelden handler om å gjøre noe for seg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet du er ute på tynn is, men dette oppdraget var så fristende at du ikke kunne motstå selv om du skjønner at det resulterer i mer arbeid enn du egentlig har tid til akkurat nå. En pårørende trenger din hjelp og din oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS