Dagens horoskop: Tirsdag 20. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen har du noen tanker som snurrer i hodet. Mye handler om en person du savner og som du nøler med å kontakte. Det er en stolthet blandet med usikkerhet som får deg til å nøle. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

Du er redd for å gjøre feil i dag, men du slår på sjarmen og det virker. På en eller annen måte glir du gjennom denne dagen med ros i alle kategorier og ingen er mer overrasket over det enn deg. Kvelden blir sosial.

Tvillingene 5/21-6/20

Du benytter anledningen til å få gjort unna mye av det som må gjøres i dag og det går veldig bra. Du er mer organisert enn du vanligvis er på grunn av en påvirkning i tegnet ditt som har med struktur å gjøre. I løpet av dagen merker du at en kollega flørter litt med deg.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne dagen prøver du å overbevise deg selv om at du er fornøyd med deg selv, men innerst inne skammer du deg litt over innsatsen din fordi du vet at du kan bedre. Det morsomme er at alle rundt deg virker veldig fornøyde med deg og det gjør deg overrasket.

Løven 23/7-22/8

Du er i startgropen for flere nye, inngripende og omfattende endringer. Hele situasjonen gjør deg nervøs og det viser seg ikke minst i måten du opptrer mot menneskene rundt deg. Du har kort lunte og kan ofte få kollegaer og venner til å føle seg dumme.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vet at du kan gjøre det bedre enn det du presterer nå, men samtidig har du ingen interesse for å legge hele sjelen din inn i disse spesielle oppgavene. Du tenker at din jobb tar allerede for mye av din våkne tid. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Du tester din vei for å finne, ikke bare gode kortsiktige løsninger, men også rutiner som fungerer over tid. Det blir en god dag som byr på interessante tanker og lærerike opplevelser. I løpet av dagen tar en venn kontakt og vil gjerne se deg snart.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er ikke i godt humør i dag og irritasjonen din smitter. Du sprer negativ energi rundt deg og det er litt kjedelig fordi du vanligvis er flink til å holde private problemer og jobb adskilt. Kvelden handler om et valg.

Skytten 22/11-21/12

Du skynder deg med å overbevise deg selv om at valget ditt er den eneste riktige veien å gå. På denne måten forhindrer du at du begynner å tvile. En venn er imponert over hvordan du kan tvinge deg selv til å legge bort tvilen din og fokusere fremover i stedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir ganske aktiv. Du klarer mange forskjellige ting som har både med arbeid og med private interesser å gjøre. Etter hvile i går føler du både at du er sprekere og mer fokusert enn noen gang for den kommende uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint på en person som ikke lytter når de burde. Du vil at dere skal ha god kommunikasjon, men vedkommende setter alltid sine egne interesser foran alle andres og da blir det problemer. Her gjelder det å kontrollere eller styre med fast hånd.

Fiskene 19/2-20/3

Du orker rett og slett ikke visse mennesker i dag. Deres negative holdning til det meste gjør deg både sliten og irritert. Det du trenger er fri eller å skifte miljø. Visse endringer er innen rekkevidde mens andre tar lengre tid å gjennomføre.

Powered by Labrador CMS