Dagens Horoskop: Tirsdag 20. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir bedre enn mandagen. Du trenger ikke fokusere like mye på detaljer, men kan ta en sak om gangen og avslutte hver sak uten stress. Du tar gjerne tid mellom prosjektene dine til hvile og små utflukter. Denne dagen passer det fint å oppdage kulturell arv.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra, men noe stressende tirsdag hvor du har en del ulike ting du vil ta tak i. Du bryr deg om å få på plass en ordning du trives med slik at du har det bedre. En venn eller kollega har sine egne ideer om hvordan arbeidet skal legges opp. Kvelden handler om en misforståelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å akseptere at du ikke får den hjelpen du trenger i dag. Du innser at det ikke finnes noen som kan hjelpe til, men du vil likevel få et tilbud om hjelp som du kan takke nei til. Kvelden blir fysisk intensiv og veldig sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke interessert i å høre forklaringen bak din venns oppførsel. Personen har oppført seg dårlig og det er nok for deg. Grunnen bak er ikke av betydning. I løpet av dagen får du glade nyheter som handler om en venn.

Løven 23/7-22/8

Det er lett å bortforklare hvorfor ting ikke gikk bra, det er betydelig vanskeligere å stå opp for at du gjorde feil og det får du erfare i dag. Heldigvis er du sterk og trygg på deg selv så du klarer å innrømme at du rotet det til og trenger hjelp. Kvelden handler om blandede signaler.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir bra på en ganske hverdagslig måte. Du har så mye å gjøre at du ikke rekker å stoppe opp og tenke. Vanligvis er de små øyeblikkene med refleksjon dagens høydepunkt. Kvelden blir interessant og attraktiv.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke tid til å være sosial med pratesyke slektninger, samtidig så har du ikke hjerte til å bare gå fra dem. Du kompromisser ved å se ut som om du lytter mer oppmerksomt enn du egentlig gjør. Kvelden handler om et spesielt dilemma vedrørende penger.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig, men ikke så intensiv dag som du skulle ønske. Du liker å ha fullt opp uansett om du jobber eller har fri. Kanskje rekker du å booke inn et par aktiviteter på ettermiddagen. Kvelden blir herlig.

Skytten 22/11-21/12

Det ligger en vilje til å være først i alt hos deg akkurat nå. En påvirkning fra Vekten sammen med ditt eget ildtegn skaper et skikkelig konkurranseinnstinkt. Kvelden handler om vennskap og om glemte relasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag snur du rett og slett på dagen og gjør visse ettermiddagsaktiviteter på morgenen og andre på kvelden. Det blir en god dag hvor du ikke bare rekker det viktigste, men også et par sosiale ting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg til å fortelle sannheten til en kollega ettersom du vet at personen vil bli såret. Deres spesialitet er å få andre til å ha det dårlig for deres skyld så de slipper konfrontasjon. Kvelden handler om et kjært møte og om en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen handler om å være utendørs og om å nyte sommeren. Det blir en herlig og avslappende dag hvor du rekker både kulturelle og sosiale ting samtidig, men fremfor alt så blir dagen full av latter og varme.

Powered by Labrador CMS