horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 20. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen vil du få mulighet til å ta igjen både morsomme og vanskelige ting. Mye handler om å se behovet her og nå mens man planlegger langsiktig. I dag har du og en sjef noe å snakke om. Dere vil begge at dere skal komme videre.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du sjansen til å vise at du både er smart, at du planlegger og at du er en stabil person som kan stoles på når ting blir vanskelig. Du får mye ros fra sjefen din i dag, og det overrasker deg. Kvelden handler om forberedelser til jul.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er en person som noen ganger kan irritere deg litt over kollegaer som ikke skjønner hvordan de skal ta

sitt ansvar. Du tror det sier seg selv at alle trår til når noen er syke eller borte, men noen av kollegene dine er ganske firkantede og ser bare sine egne ting.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i strålende humør og strør om deg med både komplimenter og morsomme kommentarer. Alle rundt deg blir tiltrukket av latteren og nyter sjarmen din. Hvis du er singel, er du litt ekstra flørtende i dag, spesielt hvis du har en attraktiv kollega.

Løven 23/7-22/8

Du har blitt begravet i arbeid med jevne mellomrom i det siste og ønsker nå å komme deg ut av dette hamsterhjulet og senke tempoet litt. Julen er rundt hjørnet, og du foretrekker å feire den våken og uthvilt. På kvelden har du noen bekymringer med å få puslespillet til å gå opp.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag satser du på at sjarmen din kan hjelpe deg der intelligensen din ikke kan. Den handler om noen kolleger som ikke kjøper din ekstremt artikulerte argumentasjon så nå gjelder det å finne andre triks for å få dem med på toget.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av tirsdagen er du i strålende godt humør og du klarer å tiltrekke deg et smil fra alle du møter. Når du føler deg så bra, skinner du virkelig. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du muligheten til å stå litt friere i valgene dine enn du har gjort tidligere.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satser stort og høyt i dag. For deg gir det ingen mening å engasjere seg i spillet med mindre det er en mulighet til å vinne. Skorpionen kan ha et veldig konkurranseinstinkt i visse situasjoner, og kollegene dine vil føle det i dag.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av tirsdagen prøver du å ta igjen så mye som mulig, både på jobb og hjemme. Du stresser deg opp unødvendig for at du ikke skal glemme ting og at alt skal være perfekt. Drømmen om den perfekte julen ser ut til å være en påvirkning fra jord og rimer ikke helt med deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt grinete i dag, og du jobber ikke så hardt som du vanligvis gjør. Det handler egentlig ikke om at du ikke gjør det du skal, du gjør bare ikke mer enn du trenger. Kvelden og ettermiddagen ser ut til å dreie seg om venner og julekos.

Vannmannen 20/1-18/2

På jobben ligger mye fokus på et stort prosjekt og du begynner å innse at ingen annen har som hensikt å ta så mye fri som du ønsker. Alle ønsker å vise seg fra sin beste side og være flinke, noe som betyr at du kan bli tvunget til å tenke nytt på de kommende helgene.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt gretten i dag, men du gjør ditt beste for ikke å tape ansikt. Du vet at din irritasjon kommer fra at du ikke har fått sove ordentlig og en generell uro. Det har ingenting direkte relatert til jobb. Kvelden handler om familie og hvile.

Powered by Labrador CMS