Dagens Horoskop: Tirsdag 2. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir skikkelig sosial og du skinner som solen i dag. Du har opplevd det som litt slitsomt å være med så mange mennesker om gangen etter en lang periode med strengere forhold. Nå når det meste er tillatt er du litt urolig til å begynne med, men det går fort over.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en ganske rolig dag hvor du kan fokusere på planene for fremtiden. Du har mer frihet enn du pleier å ha akkurat nå, noe som gjør deg både stolt og litt urolig. Du trenger å ha litt mer tro på deg selv. Kvelden blir interessant og informativ.

Tvillingene 21/5-20/6

En person du ikke kjenner så godt tar kontakt med deg for å presentere et litt kontroversielt forslag. Du synes at det virker interessant samtidig som du tviler litt på om det egentlig er noe for deg. Be om litt tid til å tenke over saken.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av tirsdagen blir du ordentlig irritert over en sjef som aldri lytter og som alltid setter seg selv først. Du har vanskelig for å tolerere denne typen manipulerende personer, men akkurat nå har du ikke noe valg. Du bør vurdere om det finnes en løsning på problemet.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å være aktiv og gjerne utendørs om været tillater det. Du får energi av fysiske aktiviteter som spasering, sport eller topptur. Løven har behov for utfordringer som skaper en kontrast til hverdagen og arbeidet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du følger med når en annen person prøver seg på en oppgave hvor du er eksperten. Denne personen har tråkket deg på tærne litt for mange ganger til at du har noe lyst til å hjelpe dem om de ikke aktivt spør om råd. Du lener deg tilbake og nyter spektaklet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være ydmyk og om å stole på andre. Du kan ha vanskelig for begge delene, men du prøver i alle fall. Kvelden blir interessant, utviklende og helt klart annerledes. Du tester dine og andres grenser denne tirsdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet at du både kan og vil, men når det er på tide å bevise det er det kanskje ikke like lett som det virket. For din del er det delvis et spørsmål om stolthet - du vil ikke være den som viser seg frem først, men i akkurat dette tilfellet virker det ikke som om du har noe valg.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir et rot hvor det ikke virker som om du har kontroll på verken arbeidsoppgaver eller tiden. Du er overtrøtt etter alt for lite søvn og nå går det utover dagens effektivitet. Du må jobbe med døgnrytmen din.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av tirsdagen møter du venner og omgås med bekjente. Det blir en interessant dag som vekker sterke minner og følelser. For din del er dette en måte å få en avslutning på, men det gir deg kanskje også sjansen til å finne tilbake til røttene dine. Ikke glem at noen er veldig glade i deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som kan bli ordentlig sint når ting ikke går din vei og det er tilfellet i dag. Selv om du legger ned både tid og energi for å få et prosjekt i havn så synker hele oppgaven rett før mållinjen. Du anklager deg selv på tross av at det faktisk var uforutsigbare omstendigheter som tippet båten.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en del å gjøre denne tirsdagen, men så lenge du bare holder fokus så kommer det til å gå helt fint. Du har hatt en tendens til å prioritere litt feil i det siste og da kan det gå dårlig. Kvelden handler om følelsen av å være elsket.

Powered by Labrador CMS