Dagens horoskop tirsdag 2. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser ingen begrensninger i dag, noe som er helt fantastisk. Ved hjelp av din entusiasme og livsglede, tar du deg gjennom de eventuelle hindrene som venter deg. I dag får du også en invitasjon som gjør deg glad. Dette er en person du savner.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt tøff. Det er mye å gjøre og du får null hjelp. Du vet hvordan du skal legge opp jobbdagen din, noe som gjør ting enklere. Du er også god på å ta ting steg for steg og å gjøre ting fort og effektivt, noe som hjelper på i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Er du i et forhold, kan det finnes visse spenninger mellom dere. Ellers kan det være en konflikt mellom deg og din familie. Dette handler om gammelt grums det aldri har blitt ordnet opp i og som har ligget der og ulmet i lang tid.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen vil du bevise at du kan mer enn du viser. Det er først og fremst en person du vil imponere. Denne personen har alltid vært et forbilde for deg og nå når du får sjansen til å vise dine talenter til denne personen, gjør du det mer enn gjerne.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en fortvilelse i tegnet ditt akkurat nå. Til tross for at det er sommer, har du vanskelig for å bli for entusiastisk. Denne påvirkningen har smuget seg inn i tegnet ditt, men det er først nå du begynner å føle det på alvor.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag som byr på annerledes og morsomme utfordringer. Det eneste du har behov for å gjøre, er å vise at du er kapabel til å anpasse deg nye situasjoner. Jomfruen er ikke glad i store forandringer, men du gjør ditt beste allikevel.

Vekten 23/9-22/10

Denne tirsdagen kommer du til å stilles ovenfor et dilemma. Det handler om valg, og nok en gang gjør det deg frustrert. Akkurat nå er det som om skjebnen kaster valg i fleisen på deg. Prøvelser gjør deg bare sterkere. Husk det!

Skorpionen 23/10-21/11

Denne tirsdagen prøver du å holde motivasjonen oppe, til tross for at du er helt ferdig i hodet. Dårlige søvnvaner og et dårlig kosthold gjør deg trøtt lenge før energien din burde ta slutt. Kvelden handler om å prestere i en sport eller på treningsstudioet.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå velger du bor ting som gjør deg sint eller lei deg. Du orker ikke følelsesmessig turbulens lenger, så derfor unngår du helt enkelt situasjoner som du vet kan gjøre deg opprørt. Kvelden blir befriende avslappende og deilig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kjemper med ulike mål på ulike hold i livet ditt og du blir overrasket over hvor mye du kan oppnå om du virkelig vil. Du har ikke helt den samme staheten som Tyren, men nesten, noe som hjelper deg når ting går i mot deg. I dag blir du belønnet for den jobben du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å pushe på og hjelpe en venn fremover. Han/hun kan bli passiv når det blir for mange valg eller når han/hun har altfor store krav på seg. Du vil hjelpe denne personen med å bygge opp selvtilliten og å våge å ta tøffe mål.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av dagen tar du tak i ting som har med fremtiden og økonomien din å gjøre. Det er kanskje ikke de morsomste utfordringene du står ovenfor, men du vet at å ha økonomien i orden, gjør at du sover bedre om natten.

Powered by Labrador CMS