Dagens horoskop: Tirsdag 19. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er sint, opprørt og fornærmet. En person du kjenner har nettopp lykkes med å tråkke på alle dine såre tær på en gang og har ikke engang fornuft nok til å be om unnskyldning. Du vil påpeke hvor dårlig denne personen oppførte seg, men det nytter ikke.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en veldig rolig tirsdag hvor du kan jobbe systematisk og uten stress. Du er i godt humør og du har ikke noe imot å være alene hvis du jobber. Hvis du har ferie, kan du også tilbringe dagen alene, men da med en aktivitet som inspirerer.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag prøver du å finne en arbeidsrytme som passer deg. Hvis du har fri synes du det er vanskelig å motivere deg selv til å gjøre noe nyttig. Du foretrekker å bare ligge i en hengekøye og spise snacks og se på film. Hvis du jobber, prøver du å gå litt tidligere.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne tirsdagen banker hjertet ditt bakover når du plutselig støter på en gammel kjærlighet. Dette møtet vil få deg til å innse at følelsene dine verken er døde eller gravlagt. Avhengig av hvordan situasjonen din ser ut, kan det være et problem.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du haster fra et prosjekt til et annet og stresset gjør deg uforsiktig med ting som krever nøyaktighet. Egentlig ville du spart tid ved å jobbe tregere fordi da ville du gjøre færre feil. Kvelden blir morsommere enn dagen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du prøver å tilføre energi til en gruppe som har gått over i likegyldighet. Du vet at dette er festlige og ressurssterke mennesker, men akkurat nå ser det ut til at det ikke er utholdenhet igjen til nye eventyr. Dette er noe du har tenkt å endre. Du er full av ideer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å etablere en form for tillit mellom deg og en kollega/bekjent. Dere er veldig ulike, så ditt forsøk på å komme nærmere går sånn passe. Du jobber bedre hvis du kjenner en person godt mens kollegaen din er det motsatte.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag prøver du å utfordre tankegangen din. Du liker å være kreativ, men noen ganger blir du sittende fast i de vanlige mønstrene. En måte å komme seg ut av rutinemessig tenkning og vaner er miljøforandring. Selv om det bare er en togtur unna, blir det en ny erfaring.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du strever med noe som vennen din ønsker seg veldig mye. Du er egentlig ikke så motvillig som du ser ut til å være, men det har blitt et slags prinsipp å ikke gi etter for lett. Kvelden handler om en fest eller en spontan utflukt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du vil så mye, men akkurat nå ser det ut til at ingenting virkelig går din vei. Kanskje du burde stoppe opp et øyeblikk og tenke om igjen. Du er på rett spor, men har valgt en litt tøffere vei. Hvis du tenker deg om, vil du kunne gjøre det lettere for deg selv.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er din utholdenhet som vil hjelpe deg når du står fast i dag. Takket være stahet lånt fra jorden kombinert med din egen visjonære evne kan du løse selv de tøffeste utfordringene. Kvelden handler om å ha det gøy og møte venner.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil ikke vise at du kjenner til en hemmelighet, men du er ganske dårlig til å holde på maska. Det er få mennesker som lever ut følelsene sine i ansiktsuttrykk så mye som du gjør. I løpet av kvelden får du en sjokkerende, men samtidig interessant nyhet.

Powered by Labrador CMS