Dagens horoskop: Tirsdag 19. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag starter uken for alvor og det blir en skikkelig tjuvstart, spesielt for Værer som er født tidlig i måneden. Akkurat nå er det mange komplikasjoner i horoskopet ditt som gjør at du lett kan misforstå både kolleger og partneren din.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen handler om å fokusere på en ting om gangen. Hvis du begynner å tenke på alt du vil ta igjen kan det føles overveldende. Tyren er vanligvis flink til å skrive lister og til å sortere opp arbeidet i mindre seksjoner, to talenter som kommer godt med i dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har en evne til å irritere deg over folk som ikke hører på deg. I dag oppstår en misforståelse med en kollega. Mye av misforståelsen er basert på at denne personen har en tendens til å zoome ut og tenke på andre ting når du prøver å forklare ting. Dere er rett og slett ikke på samme bølgelengde.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å se ting slik de faktisk er, ikke slik du vil at de skal være. Noen ganger er det lett å lure seg selv, og det er tilfellet denne tirsdagen. Hvis du prøver å være realistisk, vil du spare deg selv fra unødvendig lidelse.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du grubler mye over noe som sjefen din har sagt, men som ikke egentlig er bestemt enda. Du vet at dette er en endring som sannsynligvis kommer snart, men jo lenger tiden går, jo lettere er det å glemme denne advarselen. I dag får du nok et hint om en omorganisering på arbeidsplassen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du vet at du uttrykker deg litt klønete i dag, men du tenker at en person kjenner deg like godt som din kollega gjør, skal kunne se mellom fingrene på en dum kommentar. Dessverre ser det ikke ut til at denne personen ser saken fra ditt synspunkt, og blir veldig opprørt over utsagnet ditt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en risiko for at du jobber med noe du aldri kommer til å bli ferdig med. Det handler om et prosjekt som har hatt problemer fra starten, men fordi du bryr seg litt ekstra om akkurat dette prosjektet, vil du ikke se det skrotes. Prøv å spare deg selv gjennom å være objektiv.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har aldri likt verken rammer eller etiketter. Skorpionen setter friheten høyt, uansett om det handler om jobb eller privat. Så snart du føler deg låst, blir du aggressiv. I dag oppstår det en situasjon hvor du føler at du har begge armene bundet og det gjør deg gal.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å gjøre kupp og være fornøyd med avgjørelsene dine. Det blir en ganske avslappet og fin dag hvor det egentlig ikke skjer så mye. En god dag for å lade opp batteriene og shoppe. Kvelden kan by på overraskende nyheter.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du får en sjanse til å endre noe som har gått litt galt og du tar takknemlig imot denne muligheten, godt klar over at du har vært heldig. Det er ikke ofte du ikke bare kan korrigere et resultat, men du kan også forbedre dine egne forutsetninger for fremtiden.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen handler om å se andre mennesker. Du har en kollega som du ofte glemmer fordi denne personen er så forsiktig og tilbaketrukket. I dag gir denne personen et ganske unikt bidrag og da er det godt om du ser det og legger merke til det.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å styrke motivasjonen og finne tilbake til sulten på jobb igjen. Etter en lang periode med justeringer og endringer, kan det være vanskelig å få tilbake den samme drivkraften du følte for to år siden. I dag møter du en person som kan gi deg den rette inspirasjonen.

Powered by Labrador CMS