Dagens Horoskop: Tirsdag 17. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en underlig, men likevel fin tirsdag som begynner treigt, men ender i et veldig høyt tempo. Mye som skjer denne dagen ser ut til å styres av tilfeldigheter eller skjebnen. Du møter på gamle bekjente, havner i absurde situasjoner og avslutter på en plass du ikke burde befinne deg.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av tirsdagen tar du en utflukt, spesielt om været er fint. Du vil få litt kulturell stimulans, så det kan godt hende du besøker et museum eller en kirke. Det blir en koselig og litt spontan dag. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du argumenterer mot deg selv i dag. Det handler egentlig om at du ikke vet hva du vil, og det gjør at du vingler frem og tilbake. Ved å resonnere med deg selv og vurdere både fordeler og bakdeler, kan du anskaffe deg nok innsikt til å vite hva du trenger å få gjort.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av tirsdagen sier du tvert nei til en person du vanligvis aldri nekter noe. Dette sårer dem og gjør dem forvirret. Du vet at du kanskje er unødvendig brysk mot vennen din, men det er likevel på tide for deg å markere at du mener alvor.

Løven 23/7-22/8

Du vet at vennen din vet noe, men bare spiller uvitende. Det handler om en slags psykisk konkurranse som går ut på å se hvem som gir seg først. Du er sint, såret og veldig bestemt på å opprettholde en fasade og stoltheten din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du balanserer på grensen i dag og det vet du, men du er også klar over viktigheten av å ta sjanser av og til for å vinne. Det er så lett å alltid velge den sikre ruten, men da er også gevinsten mindre. Kvelden viser at du har modnet når det kommer til en relasjon til en slektning.

Vekten 23/9-22/10

Du kan si nei, men du føler deg likevel tvunget til å takke ja. Omstendighetene bak beslutningen gjør hele situasjonen komplisert, og får deg til å føle at du har falt i en felle. Kvelden blir interessant og informativ.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en fin tirsdag hvor du rekker både det du har planlagt og litt ekstra. Du har en haug ekstra energi siden det akkurat har vært ferie. Du har virkelig utnyttet sommeren til å lade batteriene.

Skytten 22/11-21/12

Det nytter ikke å krangle med en sjef. Du kommer bare til å gjøre personen irritert eller sint, noe som ikke lønner seg for deg. Det er bare å innse at det er dem som bestemmer, og du må rett og slett tilpasse deg det.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom tirsdagen vil du være litt mer forsiktig når det kommer til å planlegge ting. Du føler på deg at det kommer til å skje noe helt spesielt denne dagen, og forutsigelsene dine er helt korrekte. Nyt den midlertidige seieren din.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av tirsdagen har du en lengre reise som du må gjennomføres før du får møte etterlengtede personer igjen. Det blir en okei dag, men en herlig kveld. Dagen handler om vennskap og frisk luft, mens kvelden fokuserer på familien og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen har du fått opp tempoet og føler deg litt piggere. Du har innsett at det er viktig å komme raskt i gang med rutiner som trening, mat og søvn. Kvelden handler om en økonomisk investering.

Powered by Labrador CMS