Dagens horoskop: Tirsdag 16. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er i godt humør denne tirsdagen. Det er som om alle kreftene har kommet tilbake, og nå vil man bare kjøre på så hardt som mulig. Dessverre er det ikke alle kollegene dine som har den samme energi-boosten som du har, og dette kan forårsake en del friksjon i gruppa.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen handler mye om å planlegge arbeidet riktig. Man ønsker at ting skal flyte så smidig som mulig, men da er det viktig å jobbe etter en plan. Dersom du har struktur på dagen, vil alt gå galant. Uten å vite det har du steget i verdi hos en leder nylig.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du motsetter deg en person som du mener får ufortjente fordeler hele tiden. Dette er en person som glir på det berømte rekkverket, og alltid klarer å være på rett sted til rett tid. Kanskje du burde se denne personen som et forbilde istedenfor for å bli sint. Mye handler om timing.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

På tirsdag prøver du å resonnere med en person som ikke vil høre noen argumenter. Denne personen går alltid imot alle forslagene du kommer med, og du vet ikke hvorfor vedkommende er så sta. I bunn og grunn handler det mer om personlig kjemi, enn om at du gjør noe virkelig galt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du går gjennom mye nytt i dag, og du må ha litt tålmodighet med deg selv. Selv om du har lett for å lære, tar det tid før ting setter seg hos deg også. Du kan ikke forvente at alt skal gå bra på første forsøk.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en interessant dag som byr på mange tålmodighetskrevende oppgaver. Det viktigste er at du passer på å spise med jevne mellomrom. Jomfruen kan ha veldig kort tålmodighet når blodsukkeret synker. Vær oppmerksom på dine svakheter og jobb rundt dem.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På onsdag sier du noe som en kollega feiltolker. Dette kan få ganske vanskelige konsekvenser fordi vedkommende leser noe inn i situasjonen som ikke er der. Det blir ekstra hardt om dere to jobber tett.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du hører, du ser, og du er klar over en persons mangler, men likevel velger du å ignorere dem. Denne personen har så mye makt over deg at vedkommende kan slippe unna med det meste. Du hater hvor svak du er for for denne personen, men noen ting handler om kjemi fremfor sunn fornuft.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en sjanse for at du ligger foran i planleggingen i dag, men det skjer bare hvis du er godt organisert, og det er du sjelden. Akkurat nå er du imidlertid påvirket av jord og det kan skape en mer solid struktur i karakteren din og måten du legger opp arbeidet ditt på.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Prøv å ikke bli irritert på en person du virkelig liker. Denne personen kan være ganske sta og veldig tankeløs noen ganger. Du er vanligvis det motsatte og det kan ta litt for lang tid før du handler. Husk at dere to kan utfylle hverandre godt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tar vann over hodet i dag ved å kaste deg ut i et nytt prosjekt før du er ferdig med det gamle. Du har en evne til å la ting ligge litt halvferdig fordi du har mistet interessen for dem. Etter mye mas fra en kollega legger du den nye oppgaven på is.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å lade batteriene før neste runde med hardt arbeid starter. Du er flink til å tenke positivt og tar gjerne flere initiativ for å vise at du er med på notene. Kvelden handler om en konflikt innad i familien.

Powered by Labrador CMS