Dagens horoskop: Tirsdag 16. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen oser av frihet. Det handler om å kunne gjøre ting på din egen måte på jobb uten at noen blander seg inn. Hvis du har fri, benytter du dagen til å skape et personlig eventyr i form av en utflukt eller en minitur.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen starter rolig med fokus på å ikke gjøre mer enn nødvendig. Det blir en god dag hvis du kan holde det samme rolige tempoet hele tirsdagen. Begynner du derimot å stresse, kan du bli irritert og gretten. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 5/21-6/20

I løpet av denne dagen er du forsiktig med å gjøre ting du ikke liker. Uansett om du jobber du eller har fri, holder du deg til det som er gøy. En viss kollega kan bli irritert over at de må gjøre alt du ikke vil. Kvelden handler om å ha fantasi.

Krepsen 21/6-22/7

I dag fokuserer du på det som er bra i livet ditt i stedet for å dvele ved det du ikke er fornøyd med. Solen kommer inn med en ny og sårt tiltrengt positiv energi i ditt horoskop, så sørg for å dra nytte av det. Kvelden kan bli litt av et spørsmålstegn.

Løven 23/7-22/8

Kroppen din er sliten og du bør lytte til den og ikke tvinge deg selv i aktivitet. Skal du ha energi til å komme deg gjennom uken, må du bli bedre på kommunisere med deg selv og kroppen din. Unn deg selv en hyggelig kveld hjemme i dag.

Jomfruen 23/8-9/22

Akkurat nå tester du forskjellige teorier som du har og mange er riktige mens andre viser seg å være helt feil. Det blir en morsom og utfordrende tirsdag hvor du blir tvunget til å teste din egen intelligens. En ny kollega eller bekjentskap fascinerer deg med sin karisma.

Vekten 23/9-22/10

I dag viser du en engels tålmodighet når en kollega svikter gjentatte ganger. Du har tydd til alle triks du kan for å lære denne personen en relativt enkel oppgave, men den går inn gjennom det ene øret og ut gjennom det andre. Kvelden blir livlig.

Skorpionen 23/10-21/11

En ganske heftig diskusjon er i ferd med å utarte seg og spørsmålet er om du setter en stopper for det i tide eller om du er for involvert til å se hvilken vei den går. Risikoen er at du og din venn/kollega blir uvenner på ekte hvis dere fortsetter å krangle.

Skytten 22/11-21/12

Du lytter til en venns forklaring på hvorfor denne personen handlet som de gjorde, men du synes det høres mer ut som en unnskyldning enn en sann historie. Denne personen har skuffet deg før så du er ikke veldig overrasket over deres oppførsel i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å fokusere på detaljer og å kunne ha mange jern i ilden samtidig. Du imponerer med din humor og din evne til å forstå ting raskt. Du er selv overrasket over at kollegene dine ikke trodde mer om deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du det med ro og nyter små ting som å slippe å stresse, å slippe å lage mat og å kunne ta dagen som den kommer. Dette blir et velfortjent avbrekk i en ganske stressende hverdag. Kvelden handler om venner og et lite eventyr.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter litt mer fakta for å kunne ta en avgjørelse som du må ta i løpet av kort tid. Dessverre ser det ut til at det er lite informasjon å hente blant kollegene dine, så du får søke etter denne andre steder. Ikke gi opp, det er mye informasjon å finne.

Powered by Labrador CMS