Dagens horoskop: Tirsdag 15. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en god dag der du bygger mye fra bunnen av. Denne dagen handler om å tørre å ta ting inn over seg, men også om å markere territorium. Det er folk som er ute etter ditt område og dine oppgaver, så sørg for å vise hvor skapet står.

Tyren 20/4-20/5

På en eller annen måte er tirsdagen en av de bedre hverdagene for deg. Uken har kommet i gang og du føler at du begynner å få litt kontroll over jobben, noe som gjør at du kan slappe av. I dag prøver du å komme overens med en ny sjef, og ting går ganske bra.

Tvillingene 5/21-6/20

Du er fanget mellom to sterke viljer og du vet ikke helt hva du skal gjøre for å håndtere situasjonen. Mye handler om at du må ta stilling til for og imot, noe som gjør at du får problemer med kollegaen eller vennen du går mot.

Krepsen 21/6-22/7

Du oppfører deg som et bortskjemt barn og du er klar over det, samtidig som du har det vanskelig med å endre atferd fordi det er så mange følelser og lite logikk i handlingene dine. Akkurat nå er Månen sterk i ditt tegn, og da forsterkes dine følelser.

Løven 23/7-22/8

Din spontane sjarm forsterkes av Månens posisjon, som samtidig gjør deg emosjonell. I dag møter du en person og det møtet vekker mange latente følelser i deg. Minner du trodde var begravd bobler til overflaten med fornyet styrke.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tar sjansen på at du har rett i noe, selv om du egentlig ikke har noen fakta å støtte deg opp med. Vanligvis er Jomfruen veldig forsiktig med å finne ut av fakta før du går inn i en diskusjon, men av en eller annen grunn gjør du ikke det i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du vil bli skuffet over at noe blir utsatt eller helt kansellert i dag. Det handler om noe du har gledet deg til og du har ikke helt forstått hvor mye, før i dag. Nå innser du at du trenger denne aktiviteten for å finne ny energi i hverdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag får du lyst til å vise hvem du er uten å røpe for mye av ditt innerste. Skorpionen er ofte veldig privat som person og det å løfte lokket og åpne deg, viser en enorm tillit til personen du åpner deg for.

Skytten 22/11-21/12

I dag virvler du rundt som en virvelvind, men det er ikke sikkert du får gjort mer for den saks skyld. Risikoen er snarere at du blir forvirret og starter for mange prosjekter slik at du ikke rekker å fullføre alle før dagen er omme.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar nye steg denne tirsdagen og du kjenner at kampånden din kommer tilbake sakte, men sikkert. Det har vært et tøft, men også berikende år, og du begynner å få kontroll på hvem du er og hvor du skal, noe som tydelig merkes i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil snakke med en person du ikke kjenner så godt fordi det er noe med vedkommende som gjør at du vil trenge under overflaten. Vannmannen liker gåter og mystikk og denne personen er begge deler. Kvelden handler om å snakke med en eldre person.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser at du ikke kommer til å klare alt du har planlagt i dag, men det hindrer deg ikke fra å prøve. Akkurat nå er du i en ambisiøs fase og du vil prestere og vise at du faktisk er en person å regne med. Kvelden byr på nyheter.

Powered by Labrador CMS