Dagens horoskop: Tirsdag 15. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag tar du en usedvanlig modig beslutning til deg å være. Du utleverer deg selv en hel del i håp om å få det samme tilbake og planen din fungerer. Selv om det føles vanskelig i begynnelsen, er det fint når vennen begynner endelig å vise litt mer av sitt sanne jeg.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir stressende, men likevel givende. Det er mye du ønsker å ta igjen, både med tanke på tall og andre ting som har med rutiner å gjøre. Heldigvis er det mye energi i horoskopet ditt som gjør det hele enklere. Kvelden blir relativt rolig, men hyggelig.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du utfordrer deg selv på en helt ny måte i dag. Du tar et skritt tilbake med tanke på hvor du er i dag, og sikter på noe som for øyeblikket er utenfor din rekkevidde. Målet er at du skal tørre å tro på det umulige og ikke begrense deg selv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du blir voldsomt irritert på en person som aldri vet når de skal tie. I dag ødelegger vedkommende en utmerket plan, bare ved å åpne munnen på feil tidspunkt. Dette setter både deg og andre i en vanskelig posisjon. Kvelden blir morsom, men slitsom.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det gagner deg neppe å få en ny kollega akkurat nå, men du prøver å se det fra et positivt perspektiv, også selv om dette tilskuddet betyr økt konkurranse, betyr det også ny, og forhåpentligvis god, energi til gruppen. Kvelden blir informativ og sen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Prøv å unngå å krangle med et familiemedlem som tydeligvis er ute etter å erte deg. Denne personen føler seg dårlig og da blir de provoserende overfor omgivelsene. I løpet av dagen får du nyheter som kan komme til nytte senere i uken.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen handler om vennskap og om hvordan man skal forholde seg til hverandre, delvis på jobb, men også privat. Du kan ha vanskelig for å skille kollegene dine fra privatlivet ditt, og det kan skape noen konflikter, noe du legger merke til i dag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du misliker folk som ikke vil eller kan lytte til fakta. Du legger merke til at når du forklarer noe til disse menneskene, så zoomer de ut. Du vet at deres manglende interesse vil resultere i mer arbeid, ikke bare for seg selv, men også for deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du prøver å vinkle argumentene dine slik at de passer bedre med dine intensjoner. Dette gjør at du delvis pynter på sannheten. Det er ikke direkte løgner, men snarere en optimistisk overdrivelse. Kvelden blir intens og det vil få deg til å sove uvanlig godt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag prøver du å få samlet økonomien på et prosjekt du startet med en vennegjeng. Du innser at visse personer bidrar betydelig mer til å få i gang dette prosjektet, enn andre. Her er det viktig å ikke bli irritert, men prøv i stedet å presse folk som ikke er like på.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag tar du tak i noe du lovet å fikse for flere uker siden. Din partner eller venn har nesten gitt opp å få denne oppgaven gjort, men nå kan du overraske med at du har gjort det. Kvelden handler om trening, og om trening på riktig måte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne tirsdagen bestemmer du hva du skal gjøre og hva du ikke har tenkt å gjøre i løpet av denne våren. Du er lei av å bli flyttet rundt av sjefen din bare fordi det passer dem. Det er på tide at du sier nei, ordentlig.

Powered by Labrador CMS