Dagens Horoskop: Tirsdag 14. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir harmonisk og annerledes. De vanlige oppgavene dine flyttes for å gi rom til et midlertidig prosjekt. Du elsker når det skjer ting som endrer på tempoet og strukturen i hverdagen. Kvelden handler om en hobby eller en sport.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en herlig, kreativ og tidvis stressende dag. Du har ingenting imot at det skjer ting, så lenge du føler at du har kontroll, og det har du i dag. Du innleder også et prosjekt på jobb. Det finnes en test som du har bestemt deg for å få godkjent. Kvelden blir usedvanlig rolig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg ikke helt i form, og det kan være på grunn av dårlig søvn eller at du rett og slett brygger på en høstforkjølelse. Det som er viktig er at du lytter til kroppen din og holder deg hjemme om du ikke er frisk. Som tvilling kan du av og til ignorere kroppens varselsignaler.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig og lite stressende dag hvor du kan fokusere på en ting om gangen, noe som gjør at du generelt er i godt humør. Selv om krepsen er flinkere til å jobbe med flere jern i ilden enn andre tegn, så foretrekker du å slippe stresset av å splitte fokus på den måten.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen har du vanskelig for å svare på en utskjelling du får. Det som gjør det så vanskelig å forsvare seg selv er at du vet at personen som er sint har delvis rett. Gjennom ettermiddagen får du muligheten til å vise både intelligens og drivkraft.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen handler om gåter og om å gjette seg til en persons følelsesmessige sinnstilstand. Denne typen emosjonelle øvelser er ikke den sterkeste siden din. Du bør heller anvende deg av intuisjon enn fornuft.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir produktiv og harmonisk. Du får mye gjort på kort tid, noe som gir rom for ting du synes er morsomme. I dag får du være både kreativ og oppfinnsom. Et nytt bekjentskap imponerer deg mer enn du vil innrømme for deg selv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være litt sta og langsint, noe du viser i dag. Selv ser du ikke på deg selv på den måten i det hele tatt, men om du analyserer din egen oppførsel kommer du til å innse at du ikke er så tilgivende som du tror du er. I dag får du hjelp fra en høyst uventet person.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter av et talent du egentlig knapt har. Det er fordi du vil imponere et nytt bekjentskap. Det du ikke hadde regnet med er at det blir muligheter for å bevise det innen dagen er slutt. Kanskje kommer du ikke bare til å overraske det nye bekjentskapet ditt, men også deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen får du høre sladder om en person du liker. Du blir sint og står opp for vennen din, noe som både imponerer og overrasker en kollega som ikke har sett på deg som så lojal. Det de ikke vet er at du ville gjort nesten hva som helst for de få, utvalgte personene du ser på som venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser sannheten når ingen andre gjør det og det setter deg i en vanskelig situasjon. Uansett hvordan du handler finnes det en risiko for at det kan gå galt. Her gjelder det å både være bestemt og diplomatisk. Kvelden handler om styrke og om å bygge opp noe.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en ganske rolig og litt kjedelig tirsdag foran deg. Av og til er kjedsomhet bra, ettersom det gir deg en fysisk og psykisk pause fra hverdagen. I løpet av dagen får du høre et rykte som du ikke klarer å holde for deg selv.

Powered by Labrador CMS