Dagens horoskop: Tirsdag 14. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På tirsdagen trenger du bare å finne noen som forstår din måte å tenke på. Det kan være enklere sagt enn gjort, ettersom mange mennesker ikke forstår din type humor. I dag møter du en person du virkelig klikker med.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en morsom og variert tirsdag hvor du utfordrer deg selv på en helt ny måte. Denne dagen handler i stor grad om suksess, men også om å imponere en sjef. Kvelden blir koselig, men ikke så begivenhetsrik. Hvis været er fint, er du gjerne ute.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet hva du vil ha og du er ikke redd for å vise hvor skapet skal stå. Selv om Tvillingene vanligvis ikke velger en lederrolle, så gjør din autoritet at mange lytter til deg uavhengig av din plass i hierarkiet. Kvelden blir interessant og annerledes.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du antar at du har rett og det er et godt utgangspunkt. Hvordan overbevise kollegene dine at din posisjon er riktig, er en annen historie. Du må bruke din sjarm og din overtalelsesevne. Kvelden handler om å oppdage feil.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tar deg sammen for ikke å vise følelsene dine åpent fordi du er redd for å bli såret. Noen ganger må man våge, selv når det kommer til ting som berører hjertet, uansett hvor vanskelig det kan føles. Kvelden blir merkelig og på en måte fortryllende.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en mulighet for at du vil lykkes med å utvikle deg innen et område som lenger har eksistert utenfor rekkevidde. Du vil være veldig fornøyd med disse fremskrittene, selv om de er små, så vet du at det er et resultat du kan forbedre. I dag får du høre et rykte.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er for det meste en ganske fleksibel person, men akkurat nå benekter du på det sterkeste og bli med på noe en kollega vil at du skal gjøre. Staheten din skinner gjennom i alt du gjør denne dagen og det driver deg fremover når mange andre gir opp.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en morsom og kreativ dag hvor du finner nye unike løsninger for de fleste problemer du møter. Dette blir også en dag hvor du knytter verdifulle kontakter og lærer en rekke nyttige fakta som du vil bruke snart.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser på en person med lett forakt, og det er basert på at vedkommende mange ganger oppfører seg litt umodent. Under den barnslige overflaten er en veldig bestemt person som kan være en svært god samarbeidspartner.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen begynner du å lade opp til et kommende arrangement. Du er både gira og nervøs på samme tid. Dagen handler om å henge sammen og ha det gøy, men også om å kunne fokusere når det kreves. En god dag med andre ord.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en tendens til å gjøre ting litt baklengs i dag og det både farger dine private prosjekter og jobben du gjør. Det du kan gjøre er å velge de lettere oppgavene først og spare det som er mer komplisert til en annen dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har en god sans for humor akkurat nå, og den skinner igjennom i nesten alt du gjør. Dine kolleger flokker seg rundt deg og du nyter virkelig å være dagens stjerne. Kvelden handler om å møte venner og om å slappe av og ha det gøy.

Powered by Labrador CMS