Dagens Horoskop: Tirsdag 14. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å ta tak i gamle prosjekter som du egentlig ikke orket å fullføre. Denne dagen handler om shopping og om å planlegge fremover. Derfor er det viktig med et godt utgangspunkt og en fresh start.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt roligere enn mandagen. Du samler deg og begynner å se fremover. I dag får du høre sladder fra en venn om noe relatert til arbeidssituasjonen din. Kanskje det er relevant for deg også med en endring i selskapet, som en miljøendring eller et nytt spor.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sier imot deg selv i dag, og du skjønner hvor latterlige argumentene dine høres ut. Du vet at mye handler om at du ikke vil, fremfor at du ikke kan, og da blir det vanskelig å begrunne hvorfor du skal gi opp. Kvelden blir treg.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i strålende humør denne tirsdagen, og du øser varme og sjarm over omgivelsene dine. Det er få som er så vanskelige å motstå som deg når du er i dette humøret. I dag er du så sjarmerende mot en kollega at denne personen ikke kan slutte å tenke på deg.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du snakker mye tull i dag, men du kan ikke noe for det. Praten din er på en måte din forsvarsmekanisme som slår seg på når du føler deg presset opp i et hjørne, og det gjør du i dag. Kvelden handler om shopping og et interessant kjøp.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag vil du gjerne diskutere økonomi med noen som står deg nær, og denne personen er slett ikke interessert. Denne personen har ingen sans for budsjett, pengebruk, og for å maksimalt ut av egen inntekt. I løpet av denne dagen kan en sjef stille et tilsynelatende helt irrelevant spørsmål, men det ligger mer bak det enn du tror.

Vekten 23/9-22/10

Du ser deg rundt etter hjelp, men akkurat nå virker det ganske vanskelig å få tak i folk som kan stille opp eller som ønsker å hjelpe. Dette er et prosjekt du har tatt på deg fordi du har vanskelig for å si nei, og nå blir du sittende med dette ansvaret.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person det vanligvis er lett å prate med, men ikke i dag. Du verken vil eller kan diskutere med din kollega. Nå har du bestemt deg for at du skal gjøre det på én bestemt måte, og da vil du gå for den planen for en gangs skyld, uten at andre skal argumentere mot den.

Skytten 22/11-21/12

På tirsdagen vil du gjerne dypdykke ned i et tema som interesserer deg, men du har ikke tiden på din side. Mye handler om at du kanskje ikke har planlagt så godt når det kommer til denne oppgaven. Du har gitt deg selv alt for lite tid til å virkelig gå i dybden.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske rolig tirsdag hvor du får mulighet til å puste og lade opp batteriene. Etter lang tid med vanskelig oppoverbakke begynte ting å løsne i høst. Nå føler du at du egentlig ikke fikk gjort alt du ønsket deg denne helgen, men du er fortsatt ganske fornøyd med innsatsen, gitt omstendighetene.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdagen har du mye å gjøre, så det er viktig at du holder fokus om du skal rekke alt. Faktisk handler mye av det om praktiske oppgaver, og der er det ingen snarveier. Kvelden byr på hyggelig nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du reklamerer for en person du ikke kjenner så godt, og nå innser du at det kanskje ikke er det smarteste å gjøre. Denne personen viser seg ikke å være helt pålitelig og det går utover deg.

Powered by Labrador CMS