Dagens horoskop: Tirsdag 13. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen prøver du å unngå å komme i diskusjon med en ganske oppskaket person. Vedkommende har sterke meninger om det meste og du blir ofte fortalt at du tar feil, noe som blir ganske slitsomt i lengden. Kvelden handlet om å være på topp.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av tirsdagen unngår du en person du syntes kan være ganske plagsom. Denne personen er nesten litt for glad og positiv for din smak, og du kan bare takle en denne typen mennesker i små doser. Ingenting med denne personen kommer i porsjonspakning.

Tvillingene 21/5-6/20

Du sirkler som en katt rundt varm grøt når det kommer til et sensitivt samtaleemne. Du både vil og vil ikke ta opp dette problemet fordi du vet at det vil bli vanskelig. Det beste du kan gjøre er å ta tyren ved hornene og si det du tenker rett ut.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i strålende humør denne mandagen og det viser seg ikke minst gjennom hvordan du spøker og får alle rundt deg til å føle seg bra. Når Krepsen skrur på sjarmen, er det svært få mennesker som kan motstå deg, og det viser seg i dag.

Løven 23/7-22/8

Du har en flokk av beundrere rundt deg, og det morsomme er at du ikke er klar over det selv. Alle andre vet det, mens du selv tar dette for gitt. I dag kommer en person som konkurrerer om denne plassen og det gjør deg sint.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være ganske syrlig i tonefallet, noe en kollega legger merke til i dag. Du er lei av denne personens dumme spørsmål og det ser ikke ut til at det bedrer seg med det første, til tross for at du har forklart ting utallige ganger. Kvelden handler om vennskap.

Vekten 23/9-22/10

Du ønsker å bli sett av en leder, men du er også litt redd for vedkommende. Dette er en person du alltid har hatt stor respekt for, samtidig som du føler at du faktisk fortjener oppmerksomheten deres. Kvelden handler om hvile og å lade opp batteriene.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være ganske gretten, og det viser seg i dag når en kollega gjør en feil. Du har gjentatte ganger prøvd å veilede denne personen, men vedkommende lytter sjelden til andre enn seg selv. Kvelden handler om å få utløp for noe kreativt.

Skytten 22/11-21/12

Du har et ganske pragmatisk syn på ditt forhold til en bekjent, mens denne personen er svært hengiven til deg. Vedkommende både beundrer deg og vil etterligne deg, noe du kan oppleve som litt plagsomt og til og med skummelt. På kvelden møter du familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen vil være intens og starte tidlig, men slutte sent. Du har mye å ta igjen og begrenset med tid, og du viser virkelig at du gir alt akkurat nå. Det er takket være denne holdningen at ting utvikles i et veldig raskt tempo. Kvelden blir givende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du unngår en person som hele tiden utsetter deg for belastende diskusjoner. Denne personen elsker å krangle, og slenger gjerne ut sine meninger i tide og utide, uansett om det handler om private eller litt mer generelle emner. Selv foretrekker du å holde en lav profil.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du går for langt noen ganger, men samtidig har du ikke noe valg fordi du føler et så sterkt behov for å gjøre det du brenner for. Din lidenskap er ytterligere forsterket av solens posisjon og det gjør at du i dag tråkker over en eller flere grenser.

Powered by Labrador CMS