Dagens Horoskop: Tirsdag 13. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er en person som gjør som du vil og det kan skape en viss sjalusi hos personer som ikke er like selvsikre som du er. Du har lært deg å parere spydige kommentarer med årene, men i dag blir du tatt litt på sengen av en persons holdning. Dette er en person du trodde var like selvsikker som du.

Tyren 20/4-20/5

Gjennom tirsdagen passer du på å gå gjennom papirer og ulike utgifter. Det blir en harmonisk dag som inneholder både sladder og en hel del latter. Du kjenner at du trives veldig med livet akkurat nå. I dag får du også et fint kompliment som du virkelig setter pris på.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen blir du litt satt ut når du innser at noe du alltid har tatt for gitt er noe en venn eller kollega har jobbet hardt for å oppnå. Du innser hvor forskjellige akkurat dere og deres forutsetninger er. Kvelden handler om å vise respekt for en eldre person.

Krepsen 21/6-22/7

Du er som du er og det er ikke mye man kan endre på. Livet kommer til å bli mye mindre komplisert i det du begynner å akseptere deg selv. I dag får du muligheten til å bli kjent med en person som imponerer deg veldig.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke så diskret når det kommer til meningene dine i dag. Du pleier å kunne si det du mener, men i dag klarer du rett og slett ikke å la være å komme med bemerkninger om alt og alle, noe som kan skape en viss irritasjon blant de rundt deg. Kvelden handler om å teste egne grenser.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen som kan være like glad og omtenksom som deg når du er i det humøret. I dag oser du kjærlighet og masser av varme over dine bekjente. Det blir en herlig dag som går i vennskapets tegn.

Vekten 23/9-22/19

Gjennom tirsdagen prøver du å oppklare en konflikt, men det går ingen vei ettersom de involverte ikke vil samarbeide. Du kommer ikke til å glede alle, så du bør innse at det kanskje er bedre å holde seg utenfor og la vennene dine ordne opp i sine egne problem. Kvelden blir et økonomisk dilemma.

Skorpionen 23/10-21/11

Det ligger en ivrig nervøsitet hos deg akkurat nå. Du vil så mye, men det er en fare for at du ikke rekker å virkeliggjøre alle planene dine for dagen. Det er ambisjonene dine i kombinasjon med tidsoptimismen som setter en stopper for deg. Kvelden handler om nye og gamle forelskelser.

Skytten 22/11-21/12

Det er ingen som blir like sinte som du kan, og det merker vennen din i dag. Personen har gjort eller sagt noe som du mener er høyst upassende, og det får de høre. Du veier ikke ordene dine med omhu og det kan hende du tar litt vel hardt i.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mer tid til overs enn du vet hvordan du kan bruke. Kanskje er det på tide at du tar tak i det hjemmeprosjektet som har blitt liggende litt for lenge. Du vil gjerne skape et harmonisk miljø og det gjør du gjennom å virkeliggjøre idéen din.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være effektiv men også mottakelig. Det er en fin balansegang som du forsøker å holde. Du kan være veldig empatisk når du vil, og det er slik du oppdager at en venn eller kollega ikke har det bra. Du forsøker å hjelpe personen så godt du kan.

Fiskene 19/2-20/3

Det er som du sier at ting blandes og endres hele tiden, og det gjelder å kunne akklimatisere seg til alt det nye. Du er en mester på den typen forandringer og det kommer til nytte i dag når du havner i en veldig uvant situasjon, men du håndterer det på en erfaren måte.

Powered by Labrador CMS