Dagens Horoskop: Tirsdag 12. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å være modig og det er noe væren sjelden sliter med. Du har en innebygd vilje til å ta sjanser. I dag får du vise at du er både oppfinnsom og at du har pionerånd. Kvelden handler om sjalusi.

Tyren 20/4-20/5

Du slipper deg løs i dag og humoren og vennligheten din imponerer kollegaene dine. Du kan være ganske tøff og bestemt når det kommer til arbeidet ditt, men om alle gjør jobben sin har du lettere for å slippe fram de andre sidene dine. Kvelden byr på en herlig stemning.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom tirsdagen prøver du å markere reviret ditt. En relativt ny kollega har en tendens til å bevege seg inn mot ditt område og det irriterer deg. Dette er den type person som kun vil fortsette å ta for seg til noen setter ned foten.

Krepsen 21/6-22/7

Du forventer å rekke en del ting denne tirsdagen så det gjelder å være våken slik at du kan sette opp tempoet allerede fra morgenen. Det største problemet ditt er at du er morgentrøtt og da blir resultatet så som så. Verken kaffe eller energidrikke hjelper når du har sovnet for sent.

Løven 23/7-22/8

Du vil ikke legge deg opp i en kollegas måte å jobbe på, men du kan se at de ville vært så mye mer effektive om de bare endret på et par små ting. En venn tar kontakt i løpet av dagen og vil snakke om kjærlighetsproblemene sine med deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er utslått i dag, men du prøver likevel å holde en lykkelig fasade. Det som skjer er at du grubler alt for mye over ulike problemer på kveldene og da kan du ikke sove. Meditasjon eller ande avslapningsøvelser kan hjelpe deg før du legger deg på kveldene.

Vekten 23/9-22/10

Du vil gjerne vise frem talentene dine både privat og på jobb, men akkurat nå finnes det ikke rom for den type kreativ frihet som er nødvendig for at du skal kunne vise deg frem. Vær tålmodig, det kommer til å være en økning i tempo på jobb fram mot jul, deretter roer det seg ned igjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som blir lett frustrert når du ikke får det som du vil, noe som er tilfellet i dag. Du har aldri sett på deg selv som irrasjonell eller gretten, men visse kollegaer eller venner kan ha en annen mening. Du må øve deg på å inngå kompromiss.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en måte å komme seg unna noe du synes er skikkelig kjedelig å gjøre, men det innebærer å lempe byrden over på noen andre. Det blir et moralsk dilemma som i bunn og grunn handler om hvor godt du liker personen som får ta over oppgavene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av tirsdagen er du mye piggere enn i går og du innser hvor mye søvn har å si. Du er i et strålende humør, og varmen og humøret ditt fanger en kollegas oppmerksomhet. De ser på deg med nye øyne. Du har fått en beundrer uten å være klar over det selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du går fra klarhet til klarhet med et visst prosjekt akkurat nå og du kjenner på både stolthet og glede. Det har vært en tung periode jobbmessig, men nå begynner problemene å løse seg og ting går slik de skal. Kvelden handler om å trene.

Fiskene 19/2-20/3

Du ignorerer en person som vil be deg om unnskyldning ettersom du ikke er klar til å ta den imot. Du mener at de har behandlet deg så dårlig at deg trolig ikke vil kunne tilgis i det hele tatt. Et moralskt dilemma på jobben får deg til å sette spørsmål ved dine egne vurderinger.

Powered by Labrador CMS