Dagens horoskop: Tirsdag 12. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdag blir interessant og lærerik hvis du bare holder øyne og ører åpne. Noen ganger fokuserer du så mye på det du selv vil si at du glemmer å lytte til andre. Kvelden blir interessant og veldig aktiv. Du klarer å sprenge grenser.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Pust dypt og finn ro i dag. Det blir en god dag som tiltrekker seg latter og mer impulsiv oppførsel. Det er sjelden du gjør ting spontant, men i dag kan det bli både en utflukt og after work med venner og kollegaer.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det finnes en klar grense som du ikke bør overskride og det er nettopp derfor du blir fristet til å teste det. Tvillingene hater restriksjoner fordi det får dem til å føle seg fanget. Prøv å holde deg innenfor grensene, du tjener ingenting på et overtramp.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har så mye du vil fortelle en venn, men du vet ikke hvordan du skal finne de rette ordene. Det er mest latter og overfladiske samtaler når dere først møtes, men du ønsker å trenge inn under overflaten hos vedkommende. Denne personen har alltid fascinert deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du inngår en avtale med deg selv i dag som handler om hvordan du vil opptre overfor en person som går deg på nervene. Denne personen kan være veldig intens på en vanskelig måte, men du vet at det delvis er din feil fordi du blir så kald i nærheten av vedkommende.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du leken, nysgjerrig og sjarmerende. Det er ikke ofte du ser den ganske seriøse og praktiske Jomfruen slippe alle hemninger på denne måten. Du blir positivt elementet ild, og det gjør deg generelt mer spontan og rampete.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen vil du bare være hjemme og tenke på livet. Dersom du jobber, merkes din motvilje tydelig, og dersom du har fri prøver du å holde deg for deg selv. Du er inne i en periode hvor du trenger å tenke.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du er i veldig godt humør i dag og gleden smitter over på omgivelsene. Dersom du har fri vil du glitre litt ekstra. Du er mye mer harmonisk og rolig i dag, sammenlignet med mandag. Kvelden handler om en flørt og et kompliment.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er ganske lat i dag, og det er irriterende for et familiemedlem eller en kollega. De vil at du skal anstrenge deg litt mer, men du har ikke noe ønske om det. Du vil bare ta det rolig og gjør ingenting ekstra. Kvelden handler om å opptre fornuftig i et økonomisk spørsmål.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdagen blir intens og går fort, noe som passer deg godt. Akkurat nå er dagene dine veldig ryddige, enten du har fri eller jobber. Det er struktur og regelmessighet, noe som varmer hjertet ditt. I dag legger du ned litt ekstra innsats når det gjelder noe privat.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tenker mye fremover akkurat nå og det betyr at du med jevne mellomrom faller ut av nuet. Du trenger et anker i nåtiden. Selvfølgelig er det greit å planlegge fremover, men ikke glem å nyte nåtiden samtidig. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag tar du deg vann over hodet. Dette kan være et privat prosjekt eller en hvilken som helst oppgave du kaster deg ut i uten å mestre den. Vær ikke redd for å be om hjelp hvis du blir sittende fast. Kvelden kan by på romantikk.

Powered by Labrador CMS