Dagens horoskop tirsdag 12. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop 12. april

Les også: Slik blir april for deg og ditt stjernetegn

Væren 21/3-19/4

I dag vil du gjøre opp for deg. En venn eller slektning har hjulpet deg mye den siste tiden og du vil betale tilbake. Det kan være at du planlegger en liten overraskelse eller så gir du bare uttrykk for hvor mye han/hun har betydd og betyr for deg.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen har du mye på agendaen, men ingenting du stresser deg igjennom. Har du fri så nyter du litt ekstra denne dagen. Det kan være en deilig lunsj med en venn, litt hjemmespa eller en lang gåtur hvis været tillater det.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å overtale en venn til å gjøre om planene sine. Det kan høres klokt og gjennomtenkt ut det du foreslår, men du vet at hjertet til denne personen er innstilt på noe helt annet. Kanskje burde du finne en annen person å dele denne opplevelsen med.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være litt gretten mot en person som står deg nær. Han/hun beundrer deg veldig og er mer knyttet til deg enn du er, noe som gjør at du kan såre denne personen når du blir irritert. Du liker denne personens oppmerksomhet, men i bunn og grunn så tilhører hjertet ditt en annen.

Løven 23/7-22/8

Dagen i dag handler om å gjøre ting som er morsomt uten å holde tilbake. Den siste tiden har du hatt mye ansvar, så det kan være deilig å være upretensiøs for en dag. Tirsdagen handler om vennskap, om å utvikles og å ha det gøy.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser ingen begrensninger denne tirsdagen og det gjør dagens oppgaver enklere å løse. I og med at du er så åpen for alternativer, kommer du til å klare dette oppdraget både bede og fortere enn forventet.

Vekten 23/9-22/10

Du går inn i påsken med mange krav og høye forventninger. Det ser ut til å handle om en reise eller en sammenkomst av noe slag. Selv om ikke alle dine visjoner denne uken innfris, kommer en hel del til å bli akkurat som du hadde sett for deg, om ikke enda bedre.

Skorpionen 23/10-21-11

Tirsdagen handler om å klare begrense seg når det kommer til jobb. Du har vanskelig for å vite når det er bra nok, om du jobber med noe som du synes er interessant. Du vil hele tiden forandre og forbedre, og det er sjeldent du er helt fornøyd. Iblant må man bare bestemme seg for at det får være bra nok. Kvelden handler om kjærlighet.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en arroganse i tegnet ditt som gjør at du ikke oppfatter visse varselsignaler. Du kunne ha forhindret det som skjer i dag, om du hadde vært mer oppmerksom, men du har vært så innesluttet at du ikke har visst noe om det som foregår rundt deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en herlig dag som handler om å kose seg og bare nyte. Uansett om du velger å bruke tid på venner eller familie, slapper du av og henter energi denne dagen. Kvelden blir herlig og full av god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler på en indre uro om at du ikke skal få til alt du har planlagt i dag. Du har en fullbooket kveld, men blir forsinket i løpet av dagen og risikoen er stor for at du må stresse. Til tross for at planleggingen din ikke fungerer helt som den skal, blir det allikevel en bra dag og kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen sier du ifra til en person som har en tendens til å utnytte personers velvilje. Du har sett denne siden ved denne personen tidligere og nå blir du nok en gang vitne til hvordan han/hun drar fordeler av en snill kollega. Kvelden handler om en personlig anstrengelse.

Powered by Labrador CMS