Dagens horoskop: Tirsdag 11. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en tirsdag som handler om å ta eget initiativ. Det forventes at du tenker uavhengig og du har ingen problemer med det i det hele tatt, tvert imot foretrekker du å få jobbe litt mer selvstendig. Kvelden handler om en konkurranse eller en sport.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av tirsdagen ønsker du å være fokusert og det gjør du ved å skru av det som skjer rundt deg. Du savner kanskje et og annet spennende drama på jobben, men du får gjort mye. Kvelden handler om å kose seg litt ekstra.

Tvillingene 21/5-6/20

Du nyter mennesker og nye miljøer. Selv om du bare skifter rom eller avdeling, blir det en spennende forandring. Det har vært litt så som så i ganske lang tid, så litt variasjon gleder seg virkelig.

Krepsen 21/6-22/7

Du skjønner at du er ute på glatt is akkurat nå og det gjør at du holder deg litt for deg selv slik at du får plass til å tenke på neste steg. Under ettermiddagen møter du en person som gir deg lyst til å forandre og forbedre deg selv.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å tenke langsiktig, men med hånden på hjertet synes du det er vanskelig når det er så mange usikre faktorer å vurdere. Du foretrekker å være i øyeblikket fremfor å tenke fremover. I løpet av denne dagen møter du noen som gjør deg glad og stolt.

Jomfruen 23/8-9/22

Du viser respekt for en person som både er eldre, og etter din mening, mye klokere enn deg. Denne personen setter pris på din omtanke og dere to danner et unikt bånd som vil vokse seg sterkere resten av året. Dette er en fantastisk ressurs for ny kunnskap for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du skjønner at du ikke vil lykkes med et prosjekt som har tatt både lang tid og krevd mye energi, og nå står du overfor valget og dilemma for hvordan du skal gå frem. Dette er en typisk situasjon som Vekten avskyr, mye står på spill og raske beslutninger må tas.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du ute så mye du kan om været tillater det. Du merker at den klare høstluften får deg til å tenke mer rasjonelt om problemene du står overfor. Privat er det lett for deg å bli forelsket i tien fremover.

Skytten 22/11-21/12

Du søker beskyttelse fra en person du trodde hadde ryggen din, men som viser seg å være egoistisk og selvsentrert. Du vil bli skuffet over hvor lite tid denne personen bruker på å hjelpe deg med dine problemer. I løpet av kvelden får du gode nyheter som virkelig oppmuntrer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er lei av hele situasjonen din akkurat nå, og du prøver å finne en måte å endre hverdagen på. Det kan hende at det gjelder arbeidet, men det kan også gjelde noe som har å gjøre med dine private virksomheter. Kvelden byr på fantastisk underholdning.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kommer deg bort fra de vanlige beitemarkene i dag og prøver noen nye ting. Du føler at det er gøy å ha noe annet å gjøre enn de vanlige oppgavene. Du trenger virkelig noen nye perspektiver for å kunne finne ny inspirasjon til jobben.

Fiskene 19/2-20/3

Du gjør deg selv litt vanskelig i dag, men det er bare fordi du vil vise at du ikke er en man kan kjøre over. I det siste har du lagt merke til at noen kolleger har en tendens til å prøve å kjøre over deg og det vil du få en stopp på.

Powered by Labrador CMS