Dagens Horoskop: Tirsdag 11. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
I dag prøver du å få en sjef til å jobbe i en mer demokratisk retning, men akkurat denne personen foretrekker diktatur fremfor demokrati. Du merker at denne personen ikke har tenkt å gå på akkord på noen av punktene sine, selv om de åpenbart ikke har de ansatte med seg. Tyren 20/4-20/5
Tirsdagen blir litt roligere enn mandagen, og du vil sakte men sikkert begynne å få litt kontroll igjen. Du prøver å unngå å være kritisk til arbeidet som gjøres i ditt fravær, men inni deg sukker du høyt. Kvelden blir fin, men stille.
Tvillingene 21/5-20/6
Du prøver å komme i gang med nyttårsløftene dine i dag, og det kan handle om alt fra en smartere livsstil til å være mer sammen med familien. Det blir en god dag og en enda bedre kveld. Denne tirsdagen får du høre et utrolig rykte.
Krepsen 21/6-22/7
Akkurat nå er det mye intriger rundt deg, og uansett hvor mye du prøver å holde deg utenfor, blir du trukket inn mot din vilje. Mye handler om at du ikke har krefter til å motstå sladder og spekulasjoner. Du har gode intensjoner, men du elsker rett og slett sladder for mye.
Løven 23/7-22/8
Du kan oppføre deg som en baby, og det gjør du i dag. Du føler deg fornærmet og forvirret, noe som gjør deg gretten og faktisk litt urettferdig. Du er en veldig følsom person, og når du er i dette humøret, tar du også avgjørelser med hjertet istedenfor hodet.
Jomfruen 23/8-22/9
Ingen legger merke til hvordan du har det i dag, og det gjør deg litt trist. Du hadde håpet at noen skulle ta seg tid til å spørre deg, men du holder alt inne og setter opp en fasade mot omverdenen. Kvelden handler om å slikke sine sår.
Vekten 23/9-22/10
Dagen blir interessant og byr på noen utfordringer. Mye handler om å ikke ha tid til alt du har planlagt, og det betyr at du enten må be om hjelp eller jobbe overtid. Kvelden blir givende.
Skorpionen 23/10-21-11
Du har vanskelig for å ta en avgjørelse i dag. Du er altfor ambivalent for ditt eget beste. Det du bør gjøre er å tvinge deg selv å ta et valg og stå fast ved det. Det er når du begynner å endre mening og tvile at du får problemer.
Skytten 22/11-21/12
Du blir sint på en slektnings uforsiktige oppførsel. Du vet at denne personen kanskje handler før de tenker, men du synes det gir lite trøst i denne sammenhengen. Kvelden handler om å holde på noe som betyr mye for deg.
Steinbukken 22/12-19/1
Du har en tendens til være være litt vinglete i dag og det er fordi du får tilbud om to unike og fantastiske muligheter som du egentlig ikke klarer å velge mellom. Kvelden handler om vennskap, om å holde sammen og om fremtiden.
Vannmannen 20/1-18/2
Det er noen man aldri kan tilgi, og en slik person fra din fortid dukker opp i dag. Denne personen har såret deg altfor mange ganger til at det blir vann under brua, uansett hvor mange år som går.
Fiskene 19/2-20/3
Det er en sans for humor og glede i horoskopet ditt som vil hjelpe deg, selv når det er tøft på jobb og frustrerende hjemme. I dag møter du en ny kollega som får deg til å smile igjen og som får deg til å føle deg litt ekstra varm når dere ser hverandre.
Powered by Labrador CMS