Dagens horoskop: Tirsdag 10. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å ta igjen og fullføre en oppgave som du egentlig allerede burde ha vært ferdig med. Du har slitt med dette så lenge at du nesten har glemt hvorfor du startet dette prosjektet til å begynne med.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt nervøs denne tirsdagen, men du trenger ikke å være det. Du har prestert bedre enn alle forventet og du skal være fornøyd med resultatet. I løpet av denne dagen får du høre sladder om en kollega. Dette er noe du ikke kan la være å si videre.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er en forventning i horoskopet ditt og mye tyder på at det kulminerer denne dagen. Det du må huske på er å være åpen for forslag og ikke låse deg fast i en forhåndsbestemt mening. Kvelden handler om vennskap og om å bygge bro over gap.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en interessant start på denne dagen. Du får mye verdifull informasjon tidlig om morgenen og du kan dra nytte av det i løpet av dagen. En kollega er litt flørtende akkurat nå, og du føler hvordan spenningen mellom dere to har økt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ser ingen hindringer for å gjøre så lite du vil i dag, og det gir deg en fantastisk frihet som du nyter godt av. Det var

lenge siden du var i så solfylt humør. Dagen handler også om å tørre å gi seg og ikke være redd for å mislykkes.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er litt irritert på en kollega fordi vedkommende ikke bidrar like mye som alle andre. Du visste fra begynnelsen at denne personen er lat, men de benytter også enhver anledning til å annonsere sin egen fortreffelighet, noe som gjør deg virkelig sint.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen handler om alternativer og det å kunne være litt fleksibel. Det er en risiko for at du får problemer hvis du blir for sta. Du er vanligvis ganske tilpasningsdyktig, men akkurat nå kan en påvirkning fra ditt "nabotegn" gjøre deg litt mer firkantet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du leter etter et svar som du ikke får i dag så det er like greit at du gir opp. Noen ganger er det bedre å lene seg tilbake enn å slite seg fram, og i dag er en dag hvor du får mer ut av å ta et skritt tilbake. Kvelden byr på masse herlige latter.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser ingen muligheter til å rømme i dag og det gjør deg i litt dårlig humør. Du kan ikke ta de tunge oppgavene akkurat nå, så i stedet prøver du å sørge for å få litt enklere ting å gjøre. En kollega har saftig sladder å dele.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen dreier seg om å koble av, vennskap og bare nyte livet. Det blir en herlig tirsdag som både blir befriende enkel og trivelig. I dag føler du deg mer fri enn du har gjort på lenge. Du har ikke noe du må gjøre, og kan heller fokusere på det du har lyst til.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en interessant dag som byr på mange overraskelser, vanskelige nøtter og utfordringer. Du har vanskelig for å si fra til en kollega selv om vedkommende trenger litt veiledning. Kvelden handler om å skjemme seg bort med god mat.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tar dagen litt som den kommer og prøver å unngå å planlegge for mye. Det vet du akkurat nå skjer der nye ting hele tiden som gjør at arbeidsdagen din tar en ny vei. Kvelden handler om en hobby og om å være aktiv.

Powered by Labrador CMS