Dagens Horoskop: Tirsdag 10. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen byr på ulike herlige opplevelser. Det blir nye miljøer og god mat, men først og fremst et varmt fellesskap som påvirker hele dagen. En hyggelig nyhet som gjelder høsten blir den etterlengtede toppen av kransekaken.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av tirsdagen spaserer du en del. Det blir en herlig, men intensiv dag hvor du får se både nye og veldig gamle steder. Tyren pleier å like historie i mindre mengder, men i dag får du mer enn du ber om. Kvelden handler om fantastiske valg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du fantaserer mye akkurat nå. Ved å dagdrømme kan du komme bort fra hverdagen en stund. Om du har fri stopper det deg ikke fra å fantasere om fremtiden. Det er som om du aldri er helt fornøyd med hvor du befinner deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du snakker mye med en venn om hvordan du skal få orden på hverdagen, men rådende deres er ikke så veiledende som du skulle ønske. Det handler om at du ikke helt klarer å bestemme deg for hva du føler, og da er er det vanskelig å gi konkrete råd. Kvelden blir oppløftende.

Løven 23/7-22/8

Det er en del tvil i tegnet ditt i dag. Det er som om du ikke kan bestemme deg for hva du mener, og da blir du usedvanlig usikker. En venn venter på å få en beskjed fra deg, men det tar tid ettersom du ikke vet hvilket svar du vil gi. Kvelden handler om en idrett eller en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en ro og tilfredshet over tegnet ditt denne dagen som ikke var der tidligere i sommer. Det er som om en beskjed av en eller annen form har løftet en tyngde fra skuldrene dine, og du kan endelig se fremover igjen.

Vekten 23/9-22/10

Du er trøtt og irritert denne tirsdagen, og det dårlige humøret ditt påvirker personene nær deg. Du prøver å beherske irritasjonen din, men det merkes fortsatt gjennom en real dose ironi. Kvelden blir roligere enn dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du lurer på hvordan du skal komme igang i dag, men om du slutter å fundere så mye og bare gjør det du skal så kommer du til å merke at det går mye greiere. Kvelden handler om å tørre å ta for seg i ulike sammenheng.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt redd for å si feil ting til en person som åpenbart blir ganske lett såret i dag. Du vet at personen ville hatt godt av litt feedback etter et prosjekt de nylig har gjennomført, men du mistenker at all form for kritikk vil få dem til å eksplodere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske bestemt i dag. Du har ting du vil gjøre, og det er bare for de rundt deg å finne seg i at det er du som styrer dagens aktiviteter. Du fortjener tross alt å få det som du vil. Kvelden handler om en ekstraordinær naturopplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ignorer hva som er rett og galt i dag. Det er enklere å bare akseptere at ting er som de er uten å analysere alt. I dag får du sjansen til å finne et skikkelig funn når du plutselig spontant drar på shopping.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske treg i dag og det er synd ettersom du kommer til å gå glipp av noe du har hatt lyst til å gjøre hele sommeren. Prøv å effektivisere måten du arbeider på. Om du rasjonaliserer bort visse ting kommer du til å få bedre tid. Kvelden blir koselig og veldig informativ.

Powered by Labrador CMS