Dagens horoskop: søndag 9. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir et ekte Væren-eventyr. Du ser ut til å bruke store deler av dagen utendørs og du bruker det til å gjøre noe annerledes, litt vågalt og spennende. Du nyter virkelig denne dagen. Kvelden handler om å samles sammen.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av denne søndagen har du tid til en liten tur, klassisk søndagskaffe, uteaktiviteter og mye organisering og rydding. Selv om det blir en intens dag, er den fortsatt fredelig og energigivende.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er ganske sta når det kommer til ting du vil eller ikke vil gjøre og, og i dag dropper eller unngår du ting du ikke har lyst til å gjøre til fordel for flere morsomme aktiviteter. Det vil bli en god dag, men som kanskje etterlater seg litt dårlig samvittighet med tanke på hva du ikke gjorde.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en kjerne i alt du gjør denne søndagen. Det handler om alt fra menneskene du møter til hvilke aktiviteter du deltar i. For deg dreier søndagen seg hovedsakelig om din nærmeste krets og rundt viktigheten av å holde det innerste sammen.

Løven 23/7-22/8

Du ruster deg litt i dag. Det handler om at du møter en annen Løve og at du ønsker å markere ditt territorium. Selv om Løven er et flokkdyr og trives best i grupper, misliker den når noen nye kommer inn i gruppen, spesielt hvis de prøver å innta en lederposisjon.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om små konflikter og store følelser. Du har det ikke alltid lett med å uttrykke følelsene dine i ord, selv om du har Merkur som den regjerende planeten. Spesielt når det kommer til saker som ligger ditt hjerte nær foretrekker du handling fremfor ord og det kan skape misforståelser.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt lei av en slektning som aldri har tid til å møtes. Selv om du vanligvis er ganske tolerant når det kommer til ulike menneskers behov for frihet, ser du også en verdi i kompromiss, spesielt når det gjelder familie. Denne personen prioriterer aldri dere andre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du leter etter nye jaktterreng i dag, billedlig talt. Du er lei av både vennene dine og ditt nærmiljø, noe som betyr at du kanskje prøver noe nytt eller et annet sted i dag. En gruppeaktivitet er en fin måte å møte nye spennende mennesker, og du lengter etter noe nytt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar det med ro og hviler mye i dag. Du ser ikke ut til å ha det bra. Det kan være at du blir forkjølet eller at du rett og slett trenger en mental pause fra det hele. Noen ganger trenger du bare å få være stille og tenke.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen er du sliten, men glad. Det har vært en koselig og til dels spennende helg som bød på mye eventyr for deg. Du har vært sosial med mennesker som du vanligvis ikke henger med og det har skapt sterke bånd, men også noe slitasje.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske fin søndag full av mindre prosjekter i stedet for noen større aktivitet. Du er utendørs så mye du kan fordi den friske luften lar deg tenke klart og ta mange avgjørelser. Kvelden handler om familie og om søndagskos.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange morsomme alternativer denne søndagen. Kanskje så mange at du ikke vet helt hva du skal velge. Mye handler om at du er inne i en periode der du sliter med å ta avgjørelser. Du vil gjerne at noen andre skal velge for deg.

Powered by Labrador CMS