Dagens Horoskop: Søndag 9. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser muligheter der ingen andre gjør det, og det er en av dine sterkeste egenskaper i dag. Gjennom å beholde din positive holdning, vil du lykkes med å snu problemer til utfordringer som fører noe godt med seg. Kvelden handler om å prøve, og om å lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å se hvordan du skal orke å jobbe neste uke, og det er veldig viktig at du lytter til kroppen, spesielt hvis du nylig har vært syk. Heldigvis har du en venn ved din side som støtter deg gjennom denne perioden. Kvelden blir rolig, men koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser ingen mulighet til å si nei til en forespørsel du mottar. Du prøver å trekke deg, men innser raskt at det kan feiltolkes. Problemet ditt handler egentlig mer om mangel på tid, fremfor at du ikke vil stille opp.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en ganske positiv holdning til dette året med tanke på hvordan du har det akkurat nå. Du vet du har tatt et stort steg i en modningsprosess, og at dette har hjulpet deg til å forstå hva som er viktig i livet ditt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være aktiv og ha det gøy. Du er glad for å være med vennene dine i dag, og dersom det er mulig, bruker du dagen på vinteraktiviteter. Kvelden handler om å holde på en hemmelighet, noe som ikke akkurat er din sterkeste side.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har forlatt en relasjon, men spørsmålet er om vedkommende har forlatt deg? I dag skjønner du at denne personen ikke kan eller vil gi slipp på noe som du har innsett har vært dødt lenge. Nå bør du snakke ut om følelsene dine.

Vekten 23/9-22/10

Det er kjærlighet, varme og nærhet i horoskopet ditt akkurat nå. Du føler så mye glede, spesielt når du er sammen med en helt spesiell person. Denne dagen er intet unntak. Hvis du møter denne personen, blir det en god dag, uansett hvilke utfordringer du møter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ganske få som gjør det de skal på jobben nå, så du gleder deg ikke akkurat til den kommende uken, fordi du ser for deg at det vil bli slitsomt. Dette blir likevel en veldig god dag der du lever i nuet så mye som mulig.

Skytten 22/11-21/12

Du søker råd og trøst hos en person som er ganske dårlig på alt som har med empati å gjøre. Litt for sent innser du at du har støttet deg til feil person. Du må rett og slett ordne opp i dine egne problemer uten støtte og hjelp fra vennen din. Kvelden blir morsom.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det fare for at du vil føle deg litt sliten. Det du bør gjøre nå, er å lytte til kroppen og ikke overdrive. En kollega og en venn tar kontakt med et veldig fristende forslag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å henge med i svingene i familiens noe ustabile humør. Hvis den ene stråler av glede, så kan du vedde på at den andre er rasende. Akkurat nå er ingen av dine familiemedlemmer i synk med hverandre. Kvelden handler om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker deg unna gode råd i dag. Du føler at du må løse dine egne problemer på egen hånd, uten forstyrrelser fra noen andre. Det blir en interessant dag hvor du vil bli tvunget til å innse visse ting om deg selv og finne ut hvordan du kan forbedre disse tingene.

Powered by Labrador CMS