Dagens horoskop: Søndag 8. mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen blir en rolig dag hvor du bruker flere timer på å ta igjen jobb. Selv om det bare handler om å ta igjen informasjon du har gått glipp av, så tar det lengre tid enn du trodde. Dagen handler også om en investering.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Akkurat nå har du mye å gjøre. Du fikser mye og trives med å jobbe for deg selv. Denne dagen handler om å gjøre det fint rundt seg selv og om å være stolt over det man har fått til. Kvelden blir litt senere enn du hadde sett for deg.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å sove akkurat nå, og det kan farge humøret ditt. Det spiller ingen rolle om du prøver å gå til sengs i tide eller holde deg våken i håp om å bli sliten. Det er Månen som spiller inn her og gjør deg engstelig om natten. Prøv yoga eller andre avspenningsøvelser.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å være fysisk aktiv. Kanskje du er ute i naturen og går tur, trener på treningssenteret eller bare tar en tur. Uansett hvordan du bruker denne dagen, vil du føle deg bedre hvis du beveger deg. Du trenger å la underbevisstheten jobbe i fred og ro.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er ikke alltid lett å velge en side og mange ganger synes du det er urettferdig at du i det hele tatt trenger å tenke på det. Du vil bare ta det med ro denne søndagen og nyte livet. Akkurat nå orker du ikke konflikter.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om økonomiske valg. Vanligvis elsker du å planlegge rundt penger, men den siste tiden har du blitt mer impulsiv og med det følger en motstand mot langsiktig planlegging.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag tvinger du deg selv til å henge med noen bare fordi du føler du må, ikke fordi du vil. Vedkommende kan være en stor energityv og akkurat nå kan du ikke takle den typen mennesker. Samtidig har dere et nært forhold som betyr at du ikke kan kutte båndet mellom dere.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag prøver du å finne tilbake til kreativiteten din. Den siste tidens intense tempo på jobben har kvalt litt av din vanlige fantasi. Du har rett og slett ikke orket å bruke tid på talentene dine når du har fri fordi du er så sliten. I dag føler du deg full av energi og inspirasjon.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du krangler mye med folk nær deg og du vet egentlig ikke hvorfor du gjør det. Du blir lett irritert over småting og frustrasjonen din går ut over de du virkelig liker best. Du ville føle seg bra med en miljøendring, om så bare for et par dager.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir like intens som lørdagen, men på en annen måte. Her bør du vise frem dine talenter og ting du har lært. Du bør imponere nye mennesker og markere din plass. Det vil fungere strålende, men om kvelden er du ganske utslitt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag tilbringer du dagen med rolige fornøyelser som å gå tur, kanskje en hobby eller bare ta det med ro. Jobber du mye hjemme kan det skje at det sklir inn litt arbeidstid på ettermiddagen. Du har en del ting du ligger bak med.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag tar du tak i et prosjekt hjemme og det går over alle forventninger. Det er en fantastisk energi i ditt horoskop i dag som gjør deg mye mer fokusert enn du vanligvis er. Kvelden handler om å støtte en som står deg nær i et valg hen er i ferd med å ta.

Powered by Labrador CMS