Dagens Horoskop: Søndag 8. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom søndagen prøver du å sette sammen to forskjellige historier. Det gjelder samme hendelse fra to kilder, men fortellingene er så ulike at det like godt kunne vært to helt forskjellige hendelser. Nå prøver du å finne ut av hva som er sant.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler både om å ha det morsomt og å gjøre noe nyttig samtidig. Det blir en sosial og trivelig dag hvor du rekker å treffe slekt, fikse i hjemmet og kose deg litt ekstra med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du nøler litt med å gjøre opp en mening om en person du akkurat har møtt. Personen virker nesten for god til å være sann og det gjør deg bekymret. Du tror det finnes en dypere sannhet under det ytre. Kvelden handler om å trene eller bruke tiden på en hobby.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ikke noe bra svar i dag når en venn eller slektning anklager deg for noe du faktisk har gjort men ikke er så stolt over. Det du kan si til ditt forsvar er at alle mennesker gjør feil en gang i blant, og at du er lei deg for det som har skjedd.

Løven 23/7-22/8

Du havner i en litt vanskelig situasjon i dag hvor to mennesker du hadde håpt aldri ville møtes faktisk støter på hverandre. Sett fra ditt perspektiv er dette en bombe som før eller senere kommer til å eksplodere, spørsmålet er hva du kan gjøre for å minske skadene?

Jomfruen 23/8-22/9

Du er lei av at mennesker du kjenner alltid skal ha meninger om hvordan du bør leve livet ditt. Du vet at du tar dårlige avgjørelser av og til, men du ser på dette som en måte å lære på og vet at du har godt av erfaringene. I dag kommer en fjern slektning med ytterligere råd du ikke har bedt om.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fin og interessant søndag hvor du lar kreativiteten din blomstre. Det er ikke ofte du kan tillate deg selv å være like ekstravagant som i dag, men nå nyter du virkelig å skjemme deg selv bort.

Skorpionen 23/10-21/11

Du lurer på om du har tatt riktig avgjørelse eller om du burde gjøre noe annet før det er for sent. Ifølge flere ulike perspektiv kan det virke som om beslutningen ble tatt uten analyse eller fakta, men når du tenker deg om har du ubevisst bearbeidet dette lenge.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en fin og innholdsrik søndag hvor du får mye gjort uansett om det er hjemme, på jobb eller om du bruker tiden på en hobby. Du føler deg produktiv og du liker følelsen av å være nyttig. Kvelden blir sen, men sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt tafatt denne søndagen. Du står foran en uplanlagt reise og du vil bli både overrasket og bestemt på å få vite hva det er som er på gang. Steinbukken har et sterkt behov for kontroll, så det er vanskelig å gi slipp og la andre bestemme.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en koselig og ganske treg søndag hvor du virkelig samler krefter og energi fra naturen. Du tar gjerne spaserturer, trener eller bruker tiden på en hobby. Dagen kan også by på en del sosial omgang.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å komme igang etter å ha hatt fri lenge. Du har behov for en spesifik oppgave for å kunne fokusere ordentlig. Det blir en interessant dag hvor du lader batteriene før den kommende uken, samtidig som du prøver å avslutte et prosjekt hjemme.

Powered by Labrador CMS