Dagens horoskop: Søndag 7. november

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har noen ting du ønsker å ta igjen denne søndagen, men det er stor risiko for at det skjer noe som gjør at du må tenke om igjen. Her gjelder det å være fleksibel og gjøre det beste ut av forholdene man får.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du bekymrer deg mye for ting som ikke kommer til å skje for øyeblikket. Det er bedre å investere i god energi, enn å tenke på ting som det ikke er bevis for. Prøv å snu dine negative tanker til noe positivt i stedet. En lang tur er bra for deg denne søndagen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du slutter aldri å undre deg over omgivelsene dine. Det er få mennesker som har så mange motsetninger i seg. Du kan være både utadvendt og innadvendt. Du er ofte positiv, men lider av og til av et mørke som gjør deg helt negativ. Dette er bare noen av motsetningene som bor i deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

På søndagen prøver du å være ute, og gjerne gå deg en tur. Det kan være en sport eller annen fritidsaktivitet som får angsttankene til å forsvinne. Du trenger en pause fra disse stadige skyene av uro.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag er du gjerne i aktivitet. Du liker å bevege deg og kjenne adrenalinet starte når du legger ut på eventyrene dine. Denne søndagen får du en overraskelse som er god, men samtidig litt forvirrende.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag gjelder det å ta det med ro. Få kan slappe av så godt som en jomfru, og du kan være veldig lat i en begrenset periode. Uansett hvordan du bruker dagen, vil det være et påfyll av energi og

besluttsomhet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du blir frustrert over folks mangel på fantasi. I dag kommer du over en venn som har et problem hvor det finnes flere gode løsninger, men denne personen kan ikke tenke utenfor boksen og derfor har alt kjørt seg fast. Når du påpeker det åpenbare, vil du bli overrasket over din egen genialitet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du liker å tilbringe søndagen med barn og dyr. Du føler deg bra med denne typen enkle forhold i livet ditt. Både barn og dyr gir uhemmet uten å tenke på sosiale konsekvenser og det er en enkelhet som tiltaler deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag prøver du å ordne opp i en sammenfiltret misforståelse. Det har begynt med at en person har lest for mye inn i noe du sa, og du har ikke rettet den feilen i tide. Nå har denne personen fått et feil bilde av forholdet ditt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å komme i gang igjen. Det har vært fokus på hvile i det siste, men nå må du finne formen og slipe klørne igjen. Heldigvis er det folk som gjerne hjelper deg med det.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er i godt humør denne søndagen. Du har en morsom uke foran deg med mange fine aktiviteter. Nå gjelder det å holde et godt tempo slik at du får tid til alt du har planlagt. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er ikke deg selv akkurat nå. Du har innsett at en negativitet som vanligvis ikke eksisterer i deg har sneket seg inn. Du prøver å kjempe mot dine mørke tanker, men de tar seg opp igjen. Dette er en kort og forbigående påvirkning.

Powered by Labrador CMS