Dagens horoskop: Søndag 7. august

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen bruker du alle midler du har til å overtale en som står deg nær til å ombestemme seg. Du kan være veldig overbevisende når du først vil, så det er stor sannsynlighet for at du får med noe andre på planene dine. Kvelden blir morsom og stimulerende.

Tyren 20/4-20/5

Du nyter bare å være denne søndagen og uansett hva du finner på, vil du ikke overanstrenge deg. For deg handler denne søndagen om å ha muligheten til å koble av ordentlig.

Tvillingene 5/21-6/20

Du svarer på et spørsmål som ingen har stilt, men som fortsatt henger i luften. For deg er det viktig å snakke om elefanten i rommet. Du er en så kommunikativ person at hemmeligheter ikke appellerer til deg. Ellers en god og rolig søndag.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen passer perfekt for å feire noe eller noen. Du er i humør for en fest og god mat, så det kan godt hende at det er du som er vert. I løpet av ettermiddagen er det noe som endrer seg. Du får nyheter som får deg til å tenke deg om to ganger angående høsten.

Løven 23/7-22/8

I dag beveger du deg rundt som en ilder. Du har så mye du ikke har rukket den siste tiden, og i dag vil du gjøre opp for alt. Husk at hvis du overaktiverer deg selv, kan du ende med den samme trettheten du hadde tidligere i uken. Prøv å ta det med ro.

Jomfruen 23/8-9/22

Du endrer på ting og glemmer det du lovet. Det er så mye i hverdagen din akkurat nå, at det er vanskelig å holde styr på alt du må gjøre. Selvfølgelig har du laget deg lister, men du tar deg aldri tid til å fullføre dem. Ellers en god og produktiv søndag.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå nekter du deg selv noe du ville elske å ha fordi du vet at det koster alt for mye penger. Du er vanligvis ikke så gjerrig med deg selv, men du sparer til noe spesielt. Dagen handler også om å ta kontakt med en interessant person.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satser høyt i dag og spørsmålet er om du vil vinne det du prøver å oppnå. Din ærlighet er vanligvis ditt hemmelige våpen, men i dag kan det bringe deg ned, heller enn omvendt. Kvelden handler om å kunne ta nye initiativ.

Skytten 22/11-21/12

Du blir litt irritert på en som står deg nære som alltid går litt for langt. Denne personen er flink til å teste og flytte grenser og sjelden sier noen nei. I dag bestemmer du deg for å sette ned foten en gang for alle. Du har fått nok.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske treg dag. Du steller og gjør det fint rundt deg, og du liker å se at innsatsen gir resultater. I løpet av ettermiddagen møter du en person som virkelig kan få deg til å smile.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er grenser for hva du kan håndtere, så ikke ta på deg mer ansvar enn du allerede har. Prøv å fordele noen oppgaver slik at alt ikke er avhengig av deg. Nyheter om jobb kan få deg til å tenke i en helt annen retning. Du ser plutselig andre muligheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du anstrenger deg for å ta igjen noe du egentlig ikke har tid til. Det kan dreie seg om en arbeidsoppgave eller et privat engasjement. På kvelden omgås du med gamle venner. Du liker å mimre og være sammen med dem.

Powered by Labrador CMS