Dagens horoskop: Søndag 6. november

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å øke avstanden mellom deg og en person som har skadet deg en gang for mye. Vedkommende har en tendens til å be om unnskyldning og deretter tenke at alt er bra, men det er ikke så lett. Noen ganger går man for langt, og det er det som skjer i dag. Du klarer ikke mer.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en dag hvor du gjør småting, er ute av huset og nyter livet til det fulle. Det blir en fin dag full av livsglede og latter. Dagen handler om vennskap, men du sender også mange tanker til kjære som har gått bort.

Tvillingene 21/5-6/20

Denne søndagen tvinger du folk som egentlig ikke kommer overens til å henge sammen for din skyld. For deg er det spesielt viktig at disse menneskene kommer overens, spesielt i dag av alle dager. Kvelden byr på litt konflikt og drama.

Krepsen 21/6-22/7

Du er flink til å gjøre det folk ber deg om å gjøre, i hvert fall i dag. Du mangler energi til å bestemme selv så du synes det er fint når noen andre tar kommandoen. Dagen handler også om å være åpen om følelser og om å ha det gøy.

Løven 23/7-22/8

Det blir en rolig og trivelig søndag som har et snev av høytidelig over seg. Det kan bli en dag der du besøker en gravplass eller bare tilbringer tid med dine kjære. Denne dagen blir litt av en parentes i en ellers ganske stressende hverdag, du tillater deg å bare være i nuet.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om familie, venner, god mat og sladder. Det blir en fin søndag der det er gode muligheter for å ta ekstra godt vare på enkelte personer som du ikke klarer å møte så ofte. Dagen handler også om friluftsliv.

Vekten 23/9-22/10

Du må komme deg bort om så bare for en dag. Du vil ha avstand til hverdagen og en mulighet til å tenke i fred. I dag tar du deg tid til denne sårt tiltrengte ekskursjonen. Du skaper et lite gap for refleksjon og for nye opplevelser. En god søndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det går en grense selv for deg, og i dag markerer du misnøyen din på mer enn én måte. Ikke bare er du sint og opprørt, du blir også såret over at vennen din ikke ikke kjenner deg bedre enn som så. Vedkommende burde vite hvor grensene dine går. Kvelden blir utviklende.

Skytten 22/11-21/12

Du starter en diskusjon som du ikke er forberedt på å avslutte og den skaper forvirring for vennen din. Nå som du har tatt opp dette emnet, synes denne personen at du bør ordne opp i hva hver enkelt føler, men du innser at du ikke er klar for den slags anerkjennelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir intens både følelsesmessig og fysisk. Du beviser ting både for deg selv og andre i dag. Du kan være både teknisk dyktig og utspekulert når du vil, og i dag vil du veldig mye. Dagen handler også om å knytte nye vennskapsbånd.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er fine måter å vise at du ikke vil være en del av et prosjekt som en venn startet opp uten å måtte si nei direkte. Ved å gi diskrete hint vil du sørge for at din venn forstår og kan trekke tilbudet sitt uten å føle seg utenfor.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om varme, om familie, men også om dyp sorg og savn. Dette er en dag hvor du har lov til å være litt melankolsk og ingen kan stille spørsmål ved din sinnstilstand. På en måte synes du det er godt å ha en fin og vemodig dag.

Powered by Labrador CMS