Dagens horoskop: Søndag 6. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Denne søndagen blir en rolig dag. Du må hente deg inn fra forrige uke, og du må lade opp for kommende periode. I dag skjemmer du bort deg selv, uansett om det er mat, å kjøpe en gave til selv eller se en virkelig god film – dette er dagen din.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har mange små prosjekter hjemme som kan handle om alt fra skifte av gardiner til storrengjøring. Nå som solen begynner å titte frem, kommer også følelsen av vår, og med dem et behov for å leve og gjøre det fint. I dag får du gode nyheter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag snakker du mye med en eldre slektning som kanskje ikke har det bra. Du er bekymret for vedkommende, samtidig som helsen deres har vært en konstant bekymring i lang tid og det gjør at du ikke klarer å involvere deg like mye, sammenlignet med før.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du blir sint fordi du ikke får det du vil. Du vet at du er nedstemt og at du bør akseptere flertallets avgjørelse, men du synes det er litt vanskelig å korrigere deg selv. Kvelden handler om en overraskelse av noe slag.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag får du oppreisning i en konflikt hvor du har måttet bære skylden Du vet det er flere av dere som er ansvarlig for det som skjedde, men av en eller annen grunn er det bare du som har blitt pekt ut og det irriterer deg veldig.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er i godt humør denne vårlige dagen. Det blir en fantastisk dag hvor du har tid til både praktiske ting og morsomme småprosjekter. I dag møter du en person som inspirerer deg og får deg til å tenke kreativt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vet du er litt over grensen i dag, men du kan ikke la være å bli provosert av en bekjent sin oppførsel. Denne personen har lenge opptrådt på en måte du ikke er helt enig i, men i dag går det ett steg lenger og det blir dråpen som får koppen til å renne over.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne dagen handler om å opptre fornuftig, selv i en situasjon som kan være svært vanskelig. Noen ganger er det lettere å prøve å håndtere situasjoner litt mer objektivt, spesielt når de involverer folk som står deg nære.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen er det viktig at du holder fokus. Det er de små detaljene som avgjør, og hvis det ikke er akkurat på merket, må du gjøre om ting fra begynnelsen, og du har verken tid eller lyst til det. Kvelden handler om et etisk valg.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen betyr også mye fysisk innsats, men det blir likevel en god dag hvor du får mye skryt og du kjenner hvordan du vokser. I dag kan du også høre sladder som morer deg på mer enn én måte. Kvelden blir tidlig, fordi du er sliten.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en forfriskende søndag som byr på både informasjon og trening. I dag vil du oppdage et nytt område og du vil også høre ting som indirekte kan påvirke fremtiden din på en god måte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du står overfor en ganske komplisert prosess så det er viktig at du har hodet på rett sted. Du har vært gjennom mange ting i det siste, og det er bra om du lar ting synke inn. Kvelden handler om å stole på dine nærmeste, selv om de ikke forteller deg alt.

Powered by Labrador CMS