Dagens horoskop: Søndag 6. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har en tendens til å ta ting bokstavelig denne dagen, og en ganske enkel oppgave blir komplisert bare fordi du overtenker instruksjonene. Prøv å se det mer som en guide enn en manual. Kvelden byr på noe uventet.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen blir så herlig lat som bare en søndag kan være. Du unner deg litt god mat og kanskje til og med noe søtt og godt denne dagen. Mye handler om å restituere og lade opp for neste uke.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tvinger deg selv til å få gjort ting som må gjøres i dag, men for å være ærlig så føler du deg stuptrøtt og vil helst ikke gjøre noe. En påvirkning fra månen gir deg mindre energi enn du vanligvis har på denne tiden av året.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du skulle ønske du kunne skru tiden tilbake og korrigere alle de dumme tingene du sa og gjorde mot en person. Vedkommende har forsvunnet helt ut av livet ditt og du ser ingen mulighet til å kontakte denne personen igjen. Du angrer bittert, både din egen stolthet, men fremfor alt at du ikke satte pris på det du hadde.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne søndagen handler om detaljer og om å ikke gi opp. Livet ditt er som et puslespill i tusen brikker, og du føler at akkurat nå har du bare rammen klar. Her er det viktig å ikke la fortvilelsen ta over, bare fordi du ikke har et klart bilde av hva som kommer. Ser heller på det som en utfordring.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er ingenting du kan gjøre for å endre din venns mening. Du vil at vedkommende skal se ting fra ditt perspektiv, men akkurat nå er det ikke engang mulig å krangle med denne personen. Det er for mange sårede følelser for å i det hele tatt kunne begynne denne diskusjonen i dag. Ta det for hva det er.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Akkurat nå føler du deg overflødig, spesielt hvis du har venner som er i par. På en eller annen måte lykkes du hele tiden med å være det tredje hjulet og det tærer på selvtilliten din. Et tips er å gjøre noe helt alene i dag. Du vet aldri hvem du kan støte på under et museumsbesøk.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du vil gjøre noe annerledes i dag, helst noe kulturelt, men du har ingen fantasi. Du har en visjon av deg selv som ikke alltid samsvarer med virkeligheten, noe som blir ganske tydelig i dag. Slutt å tvinge deg selv til ting selv som du synes er kjedelige bare fordi det samsvarer med den du vil være.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen tar du tak i flere hjemmeprosjekter. Det går kanskje ikke så bra som du hadde håpet på, men du klarer i det minste å krysse av noen ting på "to do"-listen din. Det viktigste akkurat nå er å komme i gang, noe du vanligvis har vanskelig med.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er kanskje litt sint i dag og det sårer en person som faktisk prøver å hjelpe deg. Istedenfor å være så krass, kanskje du burde prøve å være mer åpen og vise vedkommende at du faktisk setter pris på deres innsats. Kvelden kan by på en flørt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har vanskelig for å slappe av og bare ta det med ro i dag. Hvis du kan er du gjerne utendørs noen timer. Kulden demper rastløsheten din og får deg til å føle deg bedre. Kvelden blir litt roligere enn dagen. Da kan du slappe av så mye at du kan lese en god bok eller se en film.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har en evne til å si litt dumme ting og det sårer en venn. Det er slett ikke meningen å være så klønete, men det blir feil når du blir sint. Kanskje du bør trekke pusten dypt og telle til ti når du kjenner frustrasjonen banke på.

Powered by Labrador CMS