Dagens Horoskop: Søndag 5. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du sørger for å hvile ordentlig gjennom søndagen. Du har et behov for å ta det med ro. Det er som om disse første ukene etter ferien tapper deg for energi, og nå må du lade opp mens du har fri. En passende aktivitet denne dagen er en form for trening som får kroppen i gang igjen.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen er en blanding av aktivitet og hvile. Om været er fint tilbringer du gjerne et par timer utendørs og nyter av solen. Denne dagen handler om å mentalt forberede seg på det som vil bli en intens høst. En venn har behov for å snakke, og du vil være der for dem.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av søndagen prøver du å ikke risikere noen avvik fra det ganske stramme skjemaet ditt. Det handler om at du vet at du ikke kommer til å rekke alt om du ikke følger nøye med på tiden. Det dukker opp litt sladder som gjelder en person du ser på som en fiende.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å fjerne sporene fra en feil du har gjort. Sannsynligheten er stor for at du kommer til å bli oppdaget så det er best å være ærlig, men slik som situasjonen ser ut nå sjanser du heller på å slippe unna med det du har gjort.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende godt humør denne søndagen. Ting går stort sett din vei, og du føler på en herlig flyt i livet ditt. Denne dagen handler om venner, kanskje om kjærlighet, men først og fremst om familien. Det blir en fin dag som kan by på noen kulinariske overraskelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar små, små steg mot målet ditt, men det gjør deg ikke noe så lenge du beveger deg i riktig retning og slik føles det nå. I løpet av dagen får du muligheten til å rette på en liten feil du har begått tidligere, og det føles fint. Du får også høre om en ganske tung hemmelighet som en venn har gått og bært på.

Vekten 23/9-22/10

Du unngår en viss person i dag, og det gjør du først og fremst fordi du ofte synes personen er veldig tidskrevende. Dette er en venn av deg og du stiller alltid opp når du trengs, men av og til er du så tappet følelsesmessig at du trenger litt tid for deg selv, og det er tilfellet i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tilbringer gjerne søndagen utendørs. Du henter inspirasjon fra naturen og fra forandringene som skjer rundt deg. Det finnes to typer skorpion, skogsmusen og byrotta. Uansett hvilken du er tilbringer du mest mulig tid i et komfortabelt miljø i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag bruker du alt for mye penger på noe du egentlig ikke trenger, men likevel vil ha. Du overtaler deg selv til å tenke at du ha denne tingen selv om kjøpet føles feil. Husk på at det meste har angrerett. Du kan heller bruke pengene på et fremtidig prosjekt du sparer til.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen blir aktiv og du har fullt opp. Denne dagen handler om å rekke å få en del ting gjort som du vil få ganske begrenset tid til å gjennomføre. I dag får du også et komplement som gjør deg veldig glad. Du har fått en beundrer, og personen tar kanskje kontakt via en samtale eller sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt irritert på en kollega som ikke vet hvor grensen går. Personen tar stadig kontakt når du har fri og det påvirker privatlivet ditt. Du er nødt til å sette ned foten. Det er på tide at denne personen tar sine egne beslutninger.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter et svar men det sitter langt inne. Personen det er snakk om er flink til å holde på hemmeligheter. Kanskje blir du nødt til å få svaret du leter etter på en annen måte. Ellers er det en koselig dag hvor du tilbringer tid med familien og nyter å kunne ta det med ro.

Powered by Labrador CMS