Dagens Horoskop: Søndag 4. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en god avslutning på uken hvor du virkelig får sjansen til å lade opp ordentlig. Det har vært en interessant uke, men nå trenger du ro og avslapning for å ta inn alle nye inntrykk. Denne dagen tilbringes med fordel sammen med familien.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en herlig dag som byr på både neglebitende spenning, berusende glede, og en masse feiring og god mat. Dagen handler om fremgang som ikke nødvendigvis må være din egen, men som du fortsatt kjenner en personlig glede over å få dele.

Tvillingene 23/5-20/6

Du har vanskelig for å se an tiden, du vil at det skal skje mye på en gang. Iblant er det lurt å ha litt mer tålmodighet. Tillat deg selv å lengte etter ting og ta vare på de dyrebare øyeblikkene når de endelig inntreffer. Idag tvinges du til å øve på tålmodigheten din.

Krepsen 21/6-22/7

Du irriterer deg over at du ikke kan jobbe raskere enn du gjør. Du forsøker å øke tempoet hele tiden, men det går ikke så bra som du ønsker. Kanskje bruker du helt feil metode. Istedenfor å øke tempoet burde du kanskje se over hvordan du arbeider og om du kan effektivisere der isteden. Kvelden blir magisk.

Løven 23/7-22/8

Du sier nei til en person som du gjerne skulle ha sagt ja til, men som grunnet omstendighetene akkurat nå ikke kan få din fulle oppmerksomhet. Du håper at det ikke vil bli den eneste sjansen du får til å komme nærmere personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en dag som handler om at øvelse gjør mester. Det er noe du prøver flere ganger men som du ikke har fått helt til, men i dag begynner du å skjønne hvordan og når du skal gjøre visse ting for at det skal bli så bra som mulig.

Vekten 23/9-22/10

Du stiller spørsmål ved veldig mye i dag. Vanligvis pleier du å være en person som flyter med og tar dagen som den kommer, så lenge det innebærer en harmonisk tilværelse for deg. I dag føler du et behov for å få svar og å stille en hel del vanskelige spørsmål.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en bra, men litt stessende søndag for din del. Du har mange jern i ilden og det kan handle om alt fra en hobby til et frivillig engasjement eller hjelp. Uansett hva du finner på denne dagen så er du i et strålende humør og dagen går virkelig unna.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen tar du det med ro. Du synes at det er fint å slippe stresset og bare kunne fokusere på nuet. En venn tar kontakt med deg. Personen har en del urovekkende nyheter som handler om en felles bekjent. Dette er et rykte som må utforskes nærmere.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir kanskje ikke helt som du planla, men den blir enda bedre. Du oppnår suksess som du ikke engang har drømt om og det er ikke på grunn av flaks - du har jobbet hardt for å komme så langt. Vær fornøyd med innsatsen din denne søndagen og tillat deg selv å feire skikkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er glad på noen andres vegne i dag. Av og til blir du litt ekstra stolt over visse personer, og det blir du idag. I løpet av dagen passer du også på å teste dine egne talenter med en helt ny hobby. Du innser at dette er en interesse du gjerne kan utvikle enda mer.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir givende, men også periodevis stressende. Du er i en lærende fase og det kan være en ordentlig tålmodighetsprøve, men det gir deg også en herlig følelse i kroppen når du lykkes med noe for første gang. Kvelden handler om en nygammel kjærlighet.

Powered by Labrador CMS