horoskop

Dagens horoskop: Søndag 4. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er forskjellige måter å få energi på denne søndagen. Selv om det beste er å oppholder seg utendørs så mye av dagslyset som mulig, kan et lyst innemiljø til en viss grad bidra til å gjøre deg mer energisk. I dag får du høre en overraskende hemmelighet.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å gjøre så lite som mulig. Ideelt sett vil du tilbringe dagen med en god bok, gjerne utendørs hvis været samarbeider, men det krever litt mer av deg. Akkurat nå har du mange venner rundt deg og de vil henge sammen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er ganske irritert på et familiemedlem som oppfører seg egoistisk. Du har gjentatte ganger påpekt at oppførselen deres er utålelig, men hen lytter ikke til deg. I dag skjer det noe som gjør at begeret renner over og du får et skikkelig utbrudd.

Krepsen 21/6-22/7

Det skal ikke mye til for å holde deg i godt humør i dag. Et par nære venner, litt god mat og mye kos oppfyller dine kriterier for en god dag. Denne søndagen handler om å få energi ved å tilbringe tid med herlige mennesker.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å løse et problem hjemme fordi du vet at det kommer til å rive opp så mange sterke følelser. Dette spesielle emnet har alltid vært sensitivt, men nylig har det blitt direkte infisert. Du bør ta tak i problemet før det blir enda verre.

Jomfruen 23/8-9/22

Det oppstår en diskusjon mellom deg og en som står deg nær og risikoen er stor for at dere etterlater hverandre fortsatt sinte på hverandre. Dette er faktisk en helt unødvendig krangel fordi dere i grunnen tenker det samme, dere kommer bare fra forskjellige sider av saken.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det noen misforståelser som kan føre til både latter og merkelige situasjoner. Du er en ganske åpen person, så du anser ikke dette som pinlig eller plagsomt, men en yngre slektning kan ha et litt annet syn på situasjonen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kommer på gamle minner når du møter en venn fra fortiden. Dere oppdager begge hvor mye dere har savnet hverandre. Det er en umiddelbar forståelse mellom dere som er unik. Kanskje dere burde begynne å henge sammen igjen, nå som dere er eldre og mer fornuftige mennesker.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske stressende dag fordi du har planlagt mer enn én aktivitet. Du liker å holde deg opptatt, men dette er til og med litt mye for deg. Prøv å finne litt tid til å tenke og hvile. Du må fylle opp energitanken før neste uke begynner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag trekker du deg ut av en foreslått aktivitet du har. Du innser både at det koster mye og at ikke alle kan henge med. Du kommer med et motforslag som er mer inkluderende og også billig. Din aktivitet vil bli en suksess og kvelden blir enda bedre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har så mye å være takknemlig for, og i dag nyter du bare uten å tenke så mye. Det er slike dager som gir deg nok energi til å takle resten av året. I løpet av dagen blir det litt aktivitet og masse herlig latter.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser ulike muligheter, men også ulike problemer i dag. Du finner ut hva som er enklest for deg og velger den mest praktiske utveien. Dagen byr også på nyheter, besøk og på en herlig ettermiddag med vennene dine.

Powered by Labrador CMS