Dagens Horoskop: Søndag 31. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen innser du noe som gjør deg litt skrekkslagen. Du oppdager at året snart er over og at du ikke har kommet dit du hadde tenkt. Kanskje vil det beste være å sette seg et nytt, mer realistisk mål.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du slappe helt av for første gang på lenge. Endelig har du krysset av et mål på den mentale listen din og det føles fantastisk. Nå kan du nyte det som er igjen av helgen uten å føle på noen form for uro.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen går som den går, så det gjelder å være fleksibel både med når du spiser og med tider generelt. Du kan egentlig ikke bestemme noe som helst på forhånd, da oppstår det garantert problemer. Vær litt vag når du foreslår møtested og tidspunkter.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ikke det fullstendige bildet i dag. Det har vært en urolig tid og nå trenger du å ta tak og strukturere arbeidet og tankene dine. Om du bare kjører på videre uten å rydde litt mentalt kommer du til å få problemer lenger frem i tid.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om et løfte som du ikke vil, men av eller annen grunn bryte. Du vet at hele situasjonen er sensitiv og øm, men samtidig kan du ikke se at du har noe annet valg enn å handle som du gjør.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en hyggelig og stimulerende søndag hvor du er utendørs om været tillater det. Du synes det er herlig med et bytte av miljø, spesielt om det handler om å tilbringe tid i naturen. Energien i det fri gir deg kraft til å komme gjennom hverdagen.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å gi hint uten å avsløre en hemmelighet. Du synes at personen det gjelder skal finne ut av hva som foregår på egen hånd, men du klarer ikke la være å gi litt veiledning. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser ikke noe annet valg enn å gjøre det slik du først hadde planlagt selv om det ikke virker like lurt lenger. Du har presset deg selv inn i et hjørne hvor du ikke har noen annen utvei enn den du så for deg på forhånd. Dette kan være en nyttig lærdom for deg.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg litt irritert og misfornøyd i dag uten at du helt vet hvorfor. Månen påvirker tegnet ditt i stor grad, og når den innflytelsen er negativ blir følelsene dine påvirket på en veldig negativ måte. Du har en følelse av at du befinner deg i roen før stormen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag avventer du med å si noe til du vet hvordan ting ligger an. Du har akkurat gått gjennom et følelsesmessig press så du vet hvor slitsom situasjonen kan være. Du vil gjerne være støttende, men du vil ikke være påtrengende på noen måte. I dag avsløres en stor hemmelighet som kommer til å påvirke mange personer.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen handler om å puste ut. Etter gårsdagens følelsesmessige kaos føles livet betydelig lettere i dag. Du kan nyte av å være litt mer på tribunen og følge med på andres drama istedenfor å være involvert selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du undersøker en mulighet for å tjene litt ekstra penger ettersom du setter pris på å kunne unne deg selv litt ekstra av og til. Det blir en herlig og veldig stimulerende søndag hvor du får et stort problem ut av verden. Kvelden handler om den nærmeste familien.

Powered by Labrador CMS