Dagens Horoskop: Søndag 3. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir litt fornærmet når en venn påstår at du ikke får til noe. Du har alltid vært følsom når det kommer til den type kommentarer. Du tenker at du kan alt, så lenge du får tid til å øve. Det er en innstilling som kommer til å ta deg langt, ikke bare i dag, men i livet generelt.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir ganske rolig og skjønn. Det blir en del gåturer, men også en del vurderinger når det gjelder fremtiden. Denne dagen byr på en pause fra hverdagen, og er en god sjanse til å hente inn energi for den kommende uken. Du føler deg glad og harmonisk i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en herlig og sosial søndag. Gamle konflikter løses og du føler at du får en ny start på det sosiale livet ditt. Å møte gamle venner er ofte komplisert ettersom du har en tendens til å gå tilbake til personen du en gang var. Det er som om alle erfaringene og modenheten forsvinner når dere møtes.

Krepsen 21/6-22/7

Du sover gjerne lenge og mye denne søndagen. Du har et større behov for søvn enn mange andre tegn så det bør du unne deg selv av og til. Denne dagen handler om psykisk og fysisk innhenting. Du gjør kanskje ikke så mye i løpet av søndagen men det å hvile, spise godt og omgås familien gir deg en god dose energi.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en ro over tegnet ditt i dag, det kan være stillheten før stormen. Det blir en fin søndag hvor du får anledning til å avslutte noe som burde vært fullført for lenge siden. Det har kommet så mange følelser i veien for at du skulle kunne gå videre med det.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker praktisk i dag og det kommer til å være en fordel. Om problemene ses fra et følelsesmessig synspunkt vil de aldri løses. Den pragmatiske innstillingen din hjelper deg med å finne verktøyene du trenger for å kunne løse dette dilemmaet.

Vekten 23/9-22/10

Du vil kjempe litt til for å se om du kan få et prosjekt til å fungere, men det ser ut som om det er på kanten av stupet. Det er en styrke å kunne se når det er på tide å gi opp, og det er det nå. Kvelden handler om minner.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gruer deg til å si hva du mener til en venn ettersom de aldri er helt ærlige med deg. Dere har en mildt sagt underlig relasjon og spørsmålet er om dere ikke ofte ville har det verre og ikke bedre etter at dere omgås.

Skytten 22/11-21/12

Du har en herlig og kreativ søndag foran deg. Du er så fornøyd med innsatsen din denne dagen at du bestemmer deg for å belønne deg selv med noe du har hatt lyst på lenge. For skytten fungerer belønning bedre enn pisken når det kommer til å prestere.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lang men koselig søndag. Selv om deler av dagen byr på en hel del kampglød og fysisk anstrengelse så føler du også på et behov for hvile og ro. Kombinasjonen av aktivitet og hvile er det viktigste for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en hel del ulike ting du må forsøke å ta tak i denne søndagen, men det er ikke lett å holde styr på alt. Mye handler om noe som har med hjemmet å gjøre. Det hadde vært enklere om du hadde en liste, men vannmannen forakter lister.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en lang søndag hvor du tvinges til å jobbe med ting du synes er kjedelige. Fiskene har ingen tålmodighet for kjedelige ting så du gir opp litt for lett når ting jobber mot deg. Kvelden handler om at en slektning prøver å overtale deg til å være med på noe du allerede har takket nei til.

Powered by Labrador CMS